5.11.14

RM-1090 je oznaka za Lumia 535 uređaj?

microsoft-lumia-1090-header1-620x310

Zadnjih nekoliko dana internetom kruže razne informacije o novom Lumia uređaju oznake RM-1090, koji je ujedno i prvi Lumia uređaj bez Nokia loga. Prvo su objavljene fotografije pa nakon toga karakteristike uređaja, a sada nagađanja oko imena uređaja.

 

Iako podsjeća na Lumia 530 i Lumia 625 uređaje, a karakteristikama je “iznad” tih uređaja čini se kako bi uređaj oznake RM-1090 trebao nositi naziv Lumia 535. Na taj zaključak upućuje i podatak da je u Indiju uvezen značajan broj “dummy” ili lažnih Lumia 535 uređaja, koji bi zapravo mogli biti pod oznakom RM-1090.

 

Velika je vjerojatnost da su ova nagađanja točna jer je uređaj oznake RM-1090 već prošao certificiranje u Indoneziji, uočen je i u FCC bazi podataka gdje je također bio na certificiranju i još kada se na to doda podatak o dummy uređajima u Indiji vrlo vjerojatno da se radi o Lumia 535 uređaju koji je poboljšana verzija Lumia 530 uređaja.

 

izvor: NPU

1 komentara :

  1. Samo neka mi neko napiše šta "savitljivi" Iphone 6+ (navodno najbolji telefon na Zemlji trenutno ha ha ha) ili Nexus 6 mogu a ovaj uređaj ne može? Kasnije uporedite cijene ovih uređaja.

    Microsoft radi dobar posao. Daje vrhunske uređaje za smiješnu cijenu i polahko uzma zamah na tržištu. Moja je prognoza da će MS (WP, Windows) za par godina biti top 1. Android je dostgao vrhunac ove sedmice i mongi (a i ja) predviđaju lagani pad androida. Ljudi su se prezasitili tog OS-a i traže nešto novo.

    U Bosni recimo, tolika je potražnja za WP uređajima da ih radnje nabavljaju u "tonama" a u telekomima su pometeni sa polica. Taj trend će se sigurno nastaviti sigurno a ovaj uređaj je dobar povod za to.

    ReplyDelete

Ostavite komentar