9.8.14

Prve fotografije Nokia Lumia 730 uređaja

Debian_Red1

Ovih dana su se pojavile prve fotografije Nokia Lumia 730 uređaja koja je ranije bila poznata i kao Nokia Superman. Osim izgleda uređaja fotografije otkrivaju i novi “Lumia Debian Red” firmver za Nokia Lumia uređaje o kojem za sada nema poznatih informacija.

 

Nokia Lumia 730 uređaj će imati FWVGA zaslon dijagonale 4,7”, četverojezgreni procesor (vjerojatno Snapdragon 400 radnog takta 1,6 ili 1,7GHz), 1GB RAM memorije i 8GB interne memorije koja se microSD memorijskom karticom može proširiti do 128GB te podršku za dvije SIM kartice. Na stražnjoj strani uređaja se nalazi kamera rezolucije 6,1MP (vjerojatno sa ZEISS optikom) i LED bljeskalicom dok će prednja kamera imati rezoluciju 5MP. Sa fotografije je također vidljivo da su hardverske kapacitativne tipke za navigaciju zamijenjene softverskim tipkama, a izvor navodi kako je uklonjena i hardverska tipka za kameru.

 

Ovaj uređaj je vjerojatno nasljednik Nokia Lumia 720 uređaja i imati će već instaliran Windows Phone 8.1 sustav, a po svojim specifikacijama i očekivanom prodajnom cijenom od 260€ spada u srednju kategoriju uređaja. Također, očekuje se kako će Lumia 730 službeno biti predstavljena 3. ili 4. tjednu 8. mjeseca kada će biti poznate službene informacije o uređaju i cijeni uređaja na tržištu.

 

izvor: WPCentral, NPU

4 komentara :

  1. Mape imaju update

    ReplyDelete
  2. Taman da svoju 625 zamenim ovim modelom :)

    ReplyDelete
  3. Ružan do bola.

    ReplyDelete
  4. Miralem Suljić11 August, 2014

    Moja naredna nokia 😊

    ReplyDelete

Ostavite komentar