7.8.14

Microsoft ispravio grešku 8018330f update-a 1 za Preview for Developers

Lumia black Update

Isti dan kada smo objavili da postoji nadogradnja za Preview for Developers korisnike objavili smo i o problemu sa nadogradnjom kod nekih korisnika. Microsoft je brzo reagovao i ispravio tu grešku. Ispostavilo se da je greška bila do pogrešnog „pakovanja“ nadogradnji, a ne do nedostatka memorije kako su sumnjali prvobitno.

 

joe b 3

 

Svi Preview for Developers korisnici koji su na WP8.1 mogu preuzeti update 1 sada bez problema. Joe Belfiore se usput oglasio za korisnike sa greškom 80188308 da se još malo strpe jer se ta greška odnosi na nedostatak memorije na telefonu, ali je pojasnio i da se ne radi o memoriji telefona nego memoriji (particiju) koja je zadužena za instalacije nadogradnji.

 

izvor: Twitter

9 komentara :

  1. E je li ga lažu ***** im te laži

    ReplyDelete
  2. nije laz, istina je. kome se jos pojavljuje greska on mora izbrisati cache memoriju telefona ili ugasiti ga pa ponoviti.

    ReplyDelete
  3. Oficijalni wp8.1 za Samsung Ativ S ni u najavi...

    ReplyDelete
  4. Sad radi, ispravili su gresku.

    ReplyDelete
  5. Šta je cache

    ReplyDelete
  6. Lumia 925 uspešno odrađen update 😊

    ReplyDelete
  7. meni ne radi camera

    ReplyDelete
  8. imam Nokia 620,sve odradio i sve savrseno radi,ali njegova kamera ne?

    ReplyDelete
  9. Dino znam da nije tema razgovora ali da li si se i ti susretao sa istim problemom...naime od kako sam na lumia 920...instalirao gdr1 na vec postojeci PfD 8.1 desava mi se sledeca situacija...kada se telefon nalazi na punjacu gornja desna strana telefona se zagreva do tog stepena da se uresjaj ne moze drzati na uvetu koliko je vruc a isto tako ni u ruci...baterija se normalno puni i cini mi se i normalno traje ali me brine to zagrevanje jako...jer po nekim mojim ranijim iskustvima to nije normalno ponasanje uredjaja.

    ReplyDelete

Ostavite komentar