6.8.14

Nadogradnja za Viber aplikaciju

viber setup

Nakon što je zbog problema u radu aplikacija bila povučena sa trgovine, sada je za preuzimanje dostupna novija verzija Viber aplikacije za Windows Phone uređaje.

 

Trenutna verzija aplikacije je 4.2.1 i ovom nadogradnjom aplikacija je dobila i neke nove mogućnosti. Nove mogućnosti u Viber aplikaciji su:

  • Hold & Talk- brze glasovne poruke (prijatelj vas čuje dok govorite)
  • Novi izbornik naljepnica
  • Poboljšan dizajn aplikacije, novi zaslon prilikom poziva i nova pozadina u aplikaciji (slika ispod)
  • Brže učitavanje razgovora i ostala poboljšanja u radu aplikacije
  • Dva nova jezika: Bugarski i Perzijski

 

Viber_Screenshot

 

Ovom nadogradnjom Viber aplikacija je postala nešto bolja u odnosu na prošle verzije, a osim boljeg izgleda aplikacija je dobila i nove funkcije. Nadogradnju za Viber aplikaciju možete preuzeti klikom na sliku ispod ili skeniranjem QR koda.

 

QR_Viber

9 komentara :

  1. Ne primecujem da je išta bolja i dalje je najsporija aplikacija na wp

    ReplyDelete
  2. veljačaaa07 August, 2014

    Meni se svidja kako radi...konacno su ubacili zvucne poruku

    ReplyDelete
  3. Za sad dobro radi, vidjecemo dokle samo :)

    ReplyDelete
  4. Pozdrav Željko, Dino, redovno i pratim i dobijam obavještenja WP NOVOSTI, djelomično se slažem sa Acom. Ono što se ne slažem je da su obavještenja brža, redovnija, ne kao na Androidu ali dobro je, popravlja se😃, ali, posle nadogradnje, dosta mi sporije otvara Viber, kao da je puna memorija. Imam L925 WP 8.1 (m:tel.BiH). Moje pitanje za vas koji znate, ima li način da se ubrza otvaranje Vibera? Pozdrav

    ReplyDelete
  5. Viber se sporije otvara ako imate 100-200 kontakata, oni korisnici sa 5-10 njima otvori veoma brzo, to sam ja jedino primjetio da koci Viber. Sto se tice notifikacija, meni stizu sve u vrijeme. I Viber, skype, messenger, whatsapp i facebook aplikacije. Cak ima dva WP8 lumia 925 i 1520 i oba su na istom emailu i recimo messenger kada dobijem poruku na netu, dobijem je direktno na Windows 8 racunaru, i na obje Lumije u isto vrijeme.

    A ako cemo oko zadovoljstva aplikacija na drugim operativnim sistemima, zamolio bih sve koji imaju iOS da pogledaju ocijenu za messenger u trgovini. danas sam vidio fotografiju da messenger tamo ima ocjenu 1 od 5. od ukupno preko 9.000 ocjena. to dosta govori koliko je "bolji" iOS po tom pitanju. Nema tu bolji losiji ako server ne posalje poruku nema veze koji je sistem na sve tri ce doci kasnije.

    ReplyDelete
  6. Hvala Dino na odgovoru, imam preko 200 kontakata, mozda je i zbog toga. Što se tice drugih operativnih sistema, jednom bio na androidu-nikad više, tj., ja sam prezadovoljan WP8.1 i Nokiom L925 pa da me pogrešno ne razumiješ. Pozdrav

    ReplyDelete
  7. Vladan Vukajlovic09 August, 2014

    Iznenada Viber prestao da radi samo krene da ucitava i posle par secuni bela pozadina i tu blokira - da li ima neko slicna iskustva?

    ReplyDelete
  8. Kod mene je bilo tako prije ove zadnje nadogradnje. tj. ona sto je bila isti dan. Tako isto samo bijeli zaslon i back tipka ne reaguje mora se pomocu multitaskinga zatovriti viber.

    ReplyDelete
  9. Opet ovi carevi sa Viberom. Jel ima azuriranje ili nema? :D

    ReplyDelete

Ostavite komentar