28.8.14

Nadogradnja za Xbox Music aplikaciju

xbox music_thumbXbox Music aplikacija za Windows Phone 8.1 uređaje je dobila nadogradnju na noviju verziju. Ovom nadogradnjom aplikacija je nadograđena na verziju 2.6.224.0 i ovom nadogradnjom osim ispravaka nekih grešaka je dobila i neke nove detalje.

 

Promjene u novoj verziji aplikacije su:

  • Live Tile sa prikazom imena i slike izvođača koji se trenutno sluša (potreban Update 1)
  • Slike albuma se prikazuju puno bolje u svih dijelovima aplikacije
  • Sprečavanje neočekivanog izlaska iz aplikacije

  • Bolje performanse kod učitavanja stranica

  • Smanjena je uporaba memorije kod slušanja muzike

  • Omogućeno brisanje liste slušanja

 

Xbox_Music_Live_Tile_Update1_Screenshots

Na fotografiji iznad možete uočiti Xbox Music Live Tile sa prikazom imena i slike izvođača, a ovu nadogradnju možete preuzeti klikom na sliku ispod ili skeniranjem QR koda.

 

qr_xbox_music_0

9 komentara :

  1. I bilo je vrijeme da se nesto preduzme u pogledu slusanja muzike na lumia telefonima,stavio sam neku muziku i nista mi nije bilo jasno pjevao je ono sto je on htjeo samo rijetke komande je telefon prihvacao onda sam sve izbrisao medjutim i dalje pokazuje da imam 71 pjesmu ustvari samo naslove pjesama i to se ne moze izbrisati onda sam stavio ponovo pedesetak pjesama pa kad se izmijesale postojece i nepostojece malo pjeva pa se pojavi cod:80070002 a ja prasnem u smijeh pa uzmem neki prastari telefon i odslusam sto zelim,ne blatim ni lumiu ni WP zadovoljan sam a muziku i onako rijetko slusam,zna li neko kako da izbrisem naslove pjesama kada prikljucim na comp nista se ne vidi a u telefonu ima i to na svakom player-u

    ReplyDelete
  2. Može li mi neko objasniti kako da dodam slike albuma i izvođača - dok nisam updateovo na 8.1, to sam radio preko MPATool aplikacije ? Poz :)

    ReplyDelete
  3. Dali ova verija ima i nulu na kraju tj.2.6.224.0 meni ne preuzima pise da je vec instalirano pod br.ove verzije

    ReplyDelete
  4. to je ta verzija, već ti je instalirana.
    Ja sam propustio tu nulu, evo ispravio sam. Hvala :)

    ReplyDelete
  5. Najbolje bi bilo da prestanes da dosadjujes!

    ReplyDelete
  6. Hvala :D Dodao sam Album art :) Znate li kako da dodam i sliku izvođača ? :) poz

    ReplyDelete
  7. Kada mi kaze vlasnik stranice odmah cu prestati a kada kazes ti isto je kao i da ne postois

    ReplyDelete
  8. Jedna od losijih aplikacija poslje azuriranja bukvalno nemoguce je da pleyer pusti pjesmu koju ja hocu.Jednostavno jednu pjesmu pritisnem on pusti drugu pjesmo(nisu jedna pored druge poredane)....jednostavno katastrofa kao i trenutno masa aplikacija direktno napravljenih od Mikrosofta.Ali ja pravim svoju mini recenziju pa nadam se da ce je neko prokomentarisati.....

    ReplyDelete
  9. Stefan Ivanović30 August, 2014

    Ja sam probao jedno 20 playera pa sam bio odustao neko vreme čekajući neki dobar i konačno dočekao. ModernMusic je vrhunski sređen i radi kao sat. Mada meni nije toliko loš bio ni Music, ali da bi učitao adekvatno album art moram da radim sinhronizaciju preko Media Playera što me mnogo nervira. Ovde drag'n'drop i sve fercera. Preporuka.

    ReplyDelete

Ostavite komentar