15.12.15

Windows karte aplikacija ima nadogradnju

Windows karte aplikacija koja je posebno napravljena za Windows 10 i koja koristi i HERE mape za svoje karte je uzadnje vrijeme imala malo više ljubavi i pažnje nego HERE aplikacije na koje smo navikli ranije. U zadnje vrijeme dok HERE prolazi kroz tranziciju iz vlasništva Nokije u vlasništvo konzorcija automobila Njemačkih imali smo priliku vidjeti da su HERE aplikacije imale nadogradnju s promjenama u uslovima korištenja, te ispravili grešku nemogućnosti korištenja istih. Uslijed nemogućnosti instaliranja HERE aplikacija mi smo počeli aktivno sugerirati korisnicima da koriste Windows karte na Windows 10 koja je univerzalna aplikacija i radi na svim Windows 10 uređajima.

Danas Windows karte imaju nadogradnju sa nekoliko izmjena i dodataka, a to su:

  • Mogućnost lijepljenja putanje (kuća – posao ili bilo koju drugu) na Start kako i jednim pritiskom na pločicu pokrenuli navigaciju bilo gdje da se nalazite u tom trenutku.
  • Pronađite djed mraza i pratite ga na putovanju oko svijeta 24. decembra (ova funkcija je dostupna samo u određenim regijama).
  • Vodilja kroz trake tokom navigacije (potrebna nadogradnja na Windows 10 novembarsku nadogradnju).

Pored ovih funkcija dodali su i saobraćajne kamere koje vam daju uvid u stanje na cestama uživo kako bi vidjeli da li ima zastoja na vašem putu.

Preuzmite Windows karte aplikaciju ovdje.

0 komentara :

Post a Comment

Ostavite komentar