9.12.15

Windows 10 su od sada na istoj verziji na PC i Mobile

Windows 10 hero picture
Microsoft je prije nekoliko sati pustio novu nadogradnju za Windows 10 koju možete preuzeti u postavkama > update & security > Windows Update na PC-u koja dovodi sam uređaj na verziju operativnog sistema na 10586.29 tj. istu verziju kao što imaju Windows Insideri, ali i oni koji posjeduju Lumia 950, 950XL i 550 jer su i oni dobili oficijelnim putem (bez Windows Insider) isti build.
 
Kako smo u prethodnom članku potvrdili Microsoft je preuzeo kontrolu nad nadogradnjama za korisnike koji su na Windows 10. Naredne nadogradnje idu sada preko njih i dolaze na sve Windows 10 uređaje u isto vrijeme što je i bio cilj spajanja oba sistema Mobile i PC u jedan.
 
snip_20151209133649
Terry Myerson šef Windows ekipe se također oglasio povodom toga i potvrdio da Windows 10 globalno ima sada dostupnu istu verziju za preuzimanje na svim Mobilnim i PC uređajima. Konačno nakon 5 godina Microsoft je preuzeo kontrolu u svoje ruke i od sada nećemo više imati korisnike koji će pitati “kada će za moj uređaj - vip, telekom, eronet, bh telekom, vodafone…” nego Microsoft određuje vrijeme nadogradnji i stoga možemo i mi vama dati precizne informacije o datumu nadogradnji koje ranije jednostavno nismo mogli jer za svaku državu jednostavno postoji bezbroj modela i varijanti čije su nadogradnje ovisile ranije od samih operatera.
 
Ipak za one koji nisu razumjeli nadogradnju sa WP8.1 na Windows 10 moraju još odobriti mobilni operateri ako je vaš telefon brendiran kod jednog od operatera.
 
Izvor: Twitter








0 komentara :

Post a Comment

Ostavite komentar