29.12.15

Outlook email i kalendar te alarm i sat aplikacije imaju nadogradnje

Lumia 930 Mockup

Outlook email aplikacija za Windows 10 danas ima također nadogradnju koja donosi malu novost a to je „undo“ funkciju ili drugim riječima nešto odvijati ili povratiti izbrisano. Taj mali banner na dnu u Mobile verziji aplikacije će se pojaviti ako izbrišete email i pritiskom na isti se email vrati iz izbrisanih.

 

undo-outlook2

Izvor fotografije Windows Central

 

Pored toga sada korisnici mogu odabrati „svu poštu“ te izvršiti komande kao brisanje ili čitanje nad istim.

 

Outlook email i kalendar aplikacija je dobar primjer kako se Microsoftov potez odvajanja aplikacija od jezgre samog sistema već isplati. Na WP8.1 za ovakvu promjenu vjerovali ili ne bilo je potrebno izvršiti nadogradnju kompletnog sistema. Tek sada je Windows 10 postao ono što je trebao biti WP odavno sa aplikacijama koje se mogu nadograditi bilo kad sa bilo čim bez da se ažurira sistem i tako je skoro pa sav sistem na Windows 10 odvojen i moguće je ga ažurirati kroz trgovinu.

 

Nova verzija Outlook email i kalendar aplikacije 17.6525.42272.

 

Preuzmite Outlook email i kalendar aplikaciju za Windows 10 ovdje.

 

Alarm i sat aplikacija na Windows 10 pored Outlook Email i kalendar ima nadogradnju ali za koju ne znamo šta donosi jer nije na prvi pogled ništa novo vidljivo. Nova verzija Alarm i sat aplikacije je 17.6525.42272.

 

Preuzmite Alarm i sat aplikaciju za Windows 10 ovdje.

0 komentara :

Post a Comment

Ostavite komentar