28.12.15

HP Falcon bi mogao biti predstavljen na MWC 2016?

Početkom 12. mjeseca internetom se proširila vijest o uređaju visoke klase koji se vodio pod kodnim imenom HP Falcon. Spomenuti uređaj se prvo pojavio na GFXBench-u, a zatim i u AdDuplex izvješćima što je bila poprilično pouzdana potvrda da uređaj stvarno postoji. 

Ovu vijest je preko svojih izvora potvrdio i njemački portal Dr Windows te navodi da će, ukoliko se HP odluči nastaviti s ovim projektom, uređaj biti predstavljen na Mobile World Congress 2016 događaju koji se održava u 2. mjesecu 2016. godine. Samo da posjetimo, ovaj uređaj pogoni Qualcomm SnapDragon 820 procesor koji ima na raspolaganju 2GB radne memorije, 64GB interne memorije, 20MP stražnju kameru i još dosta toga što i pristaje jednom uređaju high-end klase. 

Nameće se i pitanje kako će se pojava ovog uređaja odraziti na prodaju Microsoft Lumia 950 i 950XL uređaja jer će vjerojatno biti i jeftiniji. Znamo da je teško nadmašiti podršku koji imaju Lumia uređaji ali isto tako znamo da kupci nastoje za što manje novaca dobiti što bolji uređaj. Što vi mislite, hoće li ovaj uređaj pomrsiti planove Microsoftu? 

izvor: WMPU 

0 komentara :

Post a Comment

Ostavite komentar