4.12.15

Navodne fotografije Lumije 850 procurile

Microsoft-Lumia-850-02

Navodne fotografije i videozapis u 3D oko cijelog uređaja procurile od OnLeaks, a napravljene su navodno po produkcijskom CAD projektu do kojih je došao. Mi još nismo imali nikakve detalje o ovom uređaju jer se ne pojavljuje nigdje u statistikama ali ako se pokaže kao stvarno onda je vrlo lijep uređaj i možda ono što su željeli korisnici sa metalnim obručem oko kućišta telefona.

 

Lumia-850-leak

Lumia 850 bi bila rangirana ispod Lumia 950 ali iznad 640 i kao što je bio slučaj sa Lumia 830 bio bi uređaj kako ga nerijetko zovu „jeftini flagship“ mada nije flagship ali blizu dolazi po specifikacijama. Ovaj uređaj bi mogao također biti prvi od nižeg segmenta koji će imati Continuum funkciju. Ostaje da vidimo šta je Microsoft pripremio ali ne nadajte se uskoro da će ovaj uređaj biti pokrenut. Vjerojatnije je naredne godine proljeće ili ljeto.

 

Microsoft-Lumia-850-01

 

Microsoft-Lumia-850-04

 

 

Ono što je interesantno vidjeti jeste da je USB priključak na vrhu, a priključak za slušalice na dnu. Dimenzije samog uređaja navodno bi trebale biti 155.9mm x 77.23mm x 6.92 (s kamerom 8.5mm). Šta vi mislite o ovome?! Kratka napomena da slični renderi Lumia 950 na kraju su pokazali da uređaj izgleda mnogo bolje na oficijelnim fotografijama i videozapisima.

 

Pogledajte i 3D video render ispod.

 

 

Još nešto zanimljivo render ne pokazuje zaslon naprijed pa zbog toga možemo na ovo gledati kao glasinu dok se ne potrvdi malo više.

 

Izvor: WMPU

0 komentara :

Post a Comment

Ostavite komentar