17.12.15

Windows 10 trgovina ima ažuriranje


Windows 10 trgovina na Windows 10 PC i Mobile ima nadogradnju koja donosi male izmjene u dizajnu i samom korištenju aplikacije. Trgovina je nakon nadogradnje malo brža ali ipak ne dolazi još do fluidnosti i brzine WP8.1 trgovine koja je instantno se otvarala i prikazivala sadržaj.


Novost u ovoj nadogradnje je pored malo bržeg otvaranja i dugme za provjeru ažuriranja koje je bilo na dnu sada je opet vraćeno na vrh gdje ej bilo i u prvoj verziji trgovine (samo na Mobile), Uz to polja aplikacija u ažuriranjima su malo veća i omogućavaju prikaz veličine aplikacije koji je bio do sada samo vidljiv u vodoravnom položaju.

Sitne promjene i novosti su da na telefonu sada možete „brisati“ (Word Flow) naziv neke aplikacije umjesto da tipkate slovo po slovo.



Što još nedostaje:
  • Broj aplikacija koji ima ažuriranje na Live Tile
  • Obavijesti o novim ažuriranjima (broj novih ažuriranja) u obavijesnom centru
  • Detalji o datumu zadnjeg ažuriranja svake aplikacije
  • Pritiskom da se od ažuriranja dolazi do detalja aplikacije/igre

Vjerujemo da će Microsoft i to ugraditi u narednim nadogradnjama kako budu proširivali svoju trgovinu i sami Dev Centar koji je povezan s trgovinom. Ažuriranje za trgovinu preuzimate direktno u trgovini i ne postoji link do aplikacije stoga morate sami otvoriti aplikaciju i provjeriti ažuriranja gdje će se i pojaviti.

0 komentara :

Post a Comment

Ostavite komentar