25.12.15

myTube! Aplikacija potpuno besplatna za Windows 10 samo još danas

myTube! Mobile screenshot

myTube! Je jedna od najboljih aplikacija zamjenska za Youtube koja je danas (uvjereni smo u to) već bolja nego što bi originalna Youtube aplikacija bila.

 

 

Razvijač aplikacije se oglasio na Twitteru sa izjavom da će aplikacija biti danas besplatna za Windows 10 korisnike, a 26. i 27. će biti na sniženju za samo 0.10$/€. Ako je globalno sniženje, a ne samo za Američko tržište, onda će te moći preuzeti app i narednih dana po jeftinijoj cijeni. Inače je cijena aplikacija 0.99€.

 

myTube! screenshot windows 10

myTube! je nedavno postala univerzalna app i radi dobro na svim Windows 10 uređajima. Ono što je dobro sa univerzalnim aplikacijama ako steknete pravo na nju na PC onda je možete bilo kad na Mobile preuzeti besplatno, znači nije pod moranjem da na oba mjesta to uradite danas.

 

Preuzmite myTube! aplikaciju ovdje.

 

Evo i od nas malo da vas obradujemo sa gratis vaučerima za Prognozu aplikaciju. Jednostavno pratite linkove ispod na vašim telefonima i ako niste još imali bespaltnu verziju ili ako niste platili još aplikaciju možete je zauvijek otključati:

 

 

Vaučeri će otključati aplikaciju da ne bi morali plaćati 1.49€ za nju i imat će te uvijek pravo na nju kasnije da je instalirate bez plaćanja. Korisnici koji su imali ranije Prognozu kao besplatnu app prije nego što je postala plaćena možda će imati problema sa ovim vaučerom jer će on prepoznati aplikaciju kao već ranije kupljenu, a trgovina neće aplikaciju dati besplatno. To je poznata greška Windows Phone trgovine koju Microsoft još nije 100% ispravio. Nadamo se da će te uživati u ovim gratis aplikacijama ovih dana.

0 komentara :

Post a Comment

Ostavite komentar