3.12.15

Skype za Desktop ima nadogradnju

skype-logo-open-graph169
Skype nakon preuzimanja od Microsoft često jeste da je bio zapostavljen, ali sada je došao na nivo gdje se može reći da je opet dobar program kojeg možemo preporučiti. Oni mlađi među vama više ne znaju ali Microsoft je preuzeo Skype i spojio taj servis sa vlastitim MSN messengerom koji je također imao mnoštvo dobrih funkcija i Skype-u je dugo trebalo da dostigne taj nivo od MSN messenger-a. Danas bi se moglo reći da je dostignuta razina funkcija koje smo imali tada na MSN-u.
 
urlpreviews
Nova verzija aplikacije za Desktop donosi traku za medijske privitke. Tako možete s manje klikova nekome nešto poslati nego što je to bio slučaj sa prijašnjim verzijama programa. Također je novost ako unesete URL u polje za chat vidite pregled te web stranice prije nego pošaljete. Traka za dijeljenje sadržaja će se sama minimizirati dok pišete, a pojavit će se kada bude potrebna.
 
Microsoft je u Windows 10 duboko u poruke ugradio i Skype funkcionalnost ali će proći neko vrijeme da dostigne Skype Desktop verziju i njene funkcije. Preuzmite Skype za Windows ovdje.
 
Sada samo da ubrzaju rad na Windows 10 (Mobile) integraciji i vjerujemo da bi Skype bio uspjeh na Windowsu 10 u porukama i pozivima onako kako trenutno vidimo u na PC u oficijelnoj verziji i na Mobile u Insider Preview.
 








0 komentara :

Post a Comment

Ostavite komentar