31.7.15

\Vindows Novosti aplikacija za WP ima nadogradnju

Windows Novosti novi setup

Naša aplikacija \Vindows Novosti (plaćena verzija) za Windows Phone 8 i 10 ima nadogradnju sa novim funkcijama i pogodnostima za korisnike. Trenutno samo plaćena verzija ima nadogradnju, a besplatna slijedi naredne sedmice. Ova verzija donosi:

  • Djelomično redizajnirani prvi zaslon, zaslon svih članaka i kategorija.
  • Komentari su sada od početka do kraja kvadrata i po želji korisnika.
  • Redizajni zaslon čitanja članaka sa više detalja o članku kao autor, datum i broj komentara.
  • Vodoravno kada držite telefon dok čitate članak slova će se povećati, a članak će zauzimati 100% zaslona, status bar kao i aplikacijska traka će biti sakriveni.
  • Novi minimalistički izgled zaslona za traženje članaka.
  • Široka pločica sada ima postavku da se isključi fotografija koja se preuzima nakon svake obavijesti, to će uštedjeti Internet protoka.
  • Generalno otvaranje članak je sada skoro pa instantno jer se članak učita tokom preuzimanja i otvaranja aplikacije.

 

Naredne sedmice dolazi ova verzija aplikacije i za besplatne korisnike uz ispravke koje su dovodile aplikaciju do rušenja radi reklama, posebno u Srbiji se primijetila ta greška sa reklamama i znajte da je već ispravljena.

 

Želimo vas još obavijestiti da radimo na Windows verziji naše aplikacije tj. za PC i tablete, i ona će uskoro dobiti nadogradnju. I uvidjeli smo jednu grešku koju vidite na prvi pogled kada otvorite aplikaciju, naime od 27.07. broj komentara uz članke piše da je 0. To je trenutna greška sinkronizacije između Bloggera (našeg servisa) i Disqusa. Nadamo se da će riješiti tu grešku pa ćemo svi opet vidjeti broj komentara uz članke koji je tačan.

 

Pogledajte fotografije zaslona ispod kako izgleda sada naša aplikacija.

 

WN screenshot novi 01

 

WN screenshot novi 02

 

WN screenshot novi 03

 

Preuzmite našu plaćenu aplikaciju bez reklama za WP ovdje.

 

Windows Novosti placena QR Code

 

Preuzmite našu plaćenu aplikaciju bez reklama za Windows 8.1 PC ovdje.

 

Preuzmite našu plaćenu aplikaciju bez reklama za Windows 10 PC ovdje.

 

Jednim plaćanjem stečete pravo na instalaciju obje verzije tj. ako kupite telefonsku verziju PC verzija bi u trgovini trebala biti besplatna ako ste prijavljeni sa istim email računom i na PCu i obnuto važi isto. I hvala još jednom svim korisnicima koji su platili našu aplikaciju i ostavili prosječnu ocjenu od 5.0!

0 komentara :

Post a Comment

Ostavite komentar