26.7.15

Windows Insider ima nadogradnju

IMG_1630

Windows Insider aplikacija za telefone je dobila još jednu nadogradnju, samo nekoliko dana nakon poslednje. Ova nadogradnja  je dostupna samo za korisnike koji su instalirali Windows 10 Mobile , ali ne i za korisnike  WP 8.1. Osim ispravka i poboljšanja ova nadogradnja donosi podršku za više jezika.

 

Windows Insider možete preuzite ovdje.

 

OR Windows Insider

6 komentara :

  1. Belmin Čosić27 July, 2015

    Ljudi, ja sam na ovoj Insider verziji desetke, kad snimim video od neke tri minute znači zauzima 300 mb i na mobitelu sve supe, međutim kad prebacim na laptop taj video mi je skroz usporen a zvuk normalno teče, zna li neko u čemu je problem?

    ReplyDelete
  2. Uđi u postavke kamere i ukljuci stabilizaciju videa ,i probaj ponovo 😊

    ReplyDelete
  3. Belmin Čosić27 July, 2015

    to je bilo uključeno uvijek, znači nemam problema na mobitelu sa pregledavanjem videa nego samo kad taj mp4 fajl prebacim na laptop onda mi slika usporena a zvuk teče glatko, ne znam u čemu je problem.

    ReplyDelete
  4. Uđi u postavke kamere ,ukljuci stabilizaciju videa i probaj ponovo , a ako su ti postavke u trgovini na rucna nadogradnja klini azuriranja i azuriraj sve ap 😊 u zadnjem azuriranju kamera je znatno ako ne i do perfekcije poboljsana ,barem u mene na l1020 ....

    ReplyDelete
  5. Belmin Čosić27 July, 2015

    ljudino automatka su ažuriranja, stabilizacija uključena, nije do kamere, fazon je veze s mobitela na računar, neki je problem tu, a ne u snimanju videa ili u nečemu sličnom

    ReplyDelete
  6. Onda postavke na racunaru ili mijenjaj racinar i sam znas da motor od spacaka neide u bnv 😉

    ReplyDelete

Ostavite komentar