13.7.15

Facebook Messenger ima nadogradnju

Facebook Messenger

Facebook Messenger za WP ima nadogradnju i dovodi ga na verziju 10.0.6.0, ali ne donosi nikakve novosti osim ispravke grešaka.

 

Facebook Messenger (screenshot)

 

Ako primijetite neke promjene ili novosti na Facebook Messenger možete napisati u komentare.

 

 

Facebook Messenger možete preuzeti ovdje.

 

QR kod Messenger

21 komentara :

  1. Jel se još nekom ova zelena traka na vrhu pojavljuje?

    ReplyDelete
  2. To je još od prije :D

    ReplyDelete
  3. Znam da je od prije :) mislio sa da nešto kod mene na telefonu ne štima.

    ReplyDelete
  4. eXeLLeNTe13 July, 2015

    dobro vece svima
    imal koji dr nacin da izbrisem pozive sve od jednom kao na w8.1 ili moram brisati 1po1

    ReplyDelete
  5. Imaju one tri tacke ... I tu pise da se odaberu pozivi i odaberes redom koje zelis izbrisati i ima onda ona kanta za smece. Za sad nema select all.

    ReplyDelete
  6. Na 8.1 ima select all...na history pa tri tackice pa select calls pa opet tri tackice i select all...

    ReplyDelete
  7. Bolje bi bilo da odrade azuriranje za Viber. Viber ima poslednja dva dana zestokih bagova. Odjednom, iako je internet dobar, nece da salje i nece da prima poruke,cak nece ni da ocita kontakte koji koriste viber.

    ReplyDelete
  8. Ovako piše u trgovini w10 za ovu nadogradnju.

    ReplyDelete
  9. evo nadgradnja u 10166 Prodavnica

    ReplyDelete
  10. Isto to i vise na telefonu trenutno dostupno. Sta je reci univerzalna app. Posaljes jednu nadogradnju ona stize na svim Windowsima 10.

    ReplyDelete
  11. super, još samo da OS na smartfonima počne stabilnije da radi, meni se zaista dopada

    ReplyDelete
  12. a šta još ide na telefonima ...

    ReplyDelete
  13. Da, samo sto ti opisi mogu stojati i po godinu sve dok razvijac ne promjeni.

    ReplyDelete
  14. Ima outlook email i kalendar ispravili greske u kalendaru sada je pon prvi dan ako si ga postavio kao prvi. I ne brlja vise dane danas 14. Utorak i pise lijepo. Plus onaj mjesecni pogled ima dvije sedmoce sad bez izvlacenja. Dodatno novi live tile ima kalendar. Mnogo bolji sada. I email ima novi live tile sa fotografijom ko ti salje email :) moram priznati dobri update.

    A fotografije isto imaju sada dugme za refresh i okrece se dok ucitava fotografije nove. Prije je pisalo ono kao tekstualno sta radi. I u postavkama su rijesili mnogo.

    I da zaborqvio sam filtriranje emaila na svi, oznaceni, neprocitani :) jos samo fali grupiranje email racuna.

    ReplyDelete
  15. I kalendar sada ima vodoravni format kad okrenes telefon i izgleda mocno. Kao na PC sa svim funkcijama. :) ovi ubrzali izgleda da RTM bide i za telefone :P

    ReplyDelete
  16. Kod mene radi dobro, cak mi se cini da je znatno bolje. Sada izbacuje i Suncing, pre nije. Poruke se mnogo brze salju. :)

    ReplyDelete
  17. iz drugog pokušaja uspeo da instaliram (posle brikovanja tel) W10 i prezadovoljan sam jer baš sve radi (ustvari jedino ne mogu da promenim WallPaper) u odnosu na prošli Build ovo je fenomenalno.....

    ReplyDelete
  18. I meni se pojavljuje od skora ali nisam siguran je li treba biti vidljiva korisnicima ili ne. Jer po dizajnu nije ni malo prikladna i meni izgleda kao da je za razvijace da vide kako radi spajanje na servis i sinkronizacija. U svakom slucaju to bi trebali ispraviti

    ReplyDelete
  19. Ne samo da aplikacija nema mogucnost poziva sto odavno ima na Androidu i iOS,NEGO JE JAKO FRUSTRIRAJUCE DA NEMOZE DA SE ODJAVIS IZ APP VEC MORAS JE DEINSTALIRATI PA OPET INSTALIRAI.Sramota zasluzuje 0 zvjezdica.

    ReplyDelete
  20. Ljudi polaze od predpostavke da jedan covjek ima jedan identitet i jedan facebook profil. I iskreno ko to ima vise Facebook profila?! Nije njima niko kriv jer je namjenjeno da se koristi za jednu osobu.

    To je kao da se zalite da na sjediste vozaca Ferarija pase samo jedna osoba, sto ne pasu istovremeno dvije. Nije predvideno da se mijenja racun.

    ReplyDelete
  21. https://www.youtube.com/watch?v=0apjtIjqd0A

    POGLEDAJTE VIDEO, JEL MOGUĆE DA JE LUMIA PALA?!!

    ReplyDelete

Ostavite komentar