24.10.15

Twitter za Windows 10 ima nadogradnju

Twitter PC

Twitter je jedna primjerna aplikacija koja se okrenula univerzalnim Windows aplikacijama i nakon prve nadogradnje ove sedmice danas opet ima nadogradnju sa nekoliko novih funkcija i stvari. Twitter ekipa izgleda da usko surađuje sa Microsoftom oko univerzalnih aplikacija jer vidimo da se drže nekih detalja koje druge univerzalne aplikacije lagano preskoče.

 

Twitter settings PC

Twitter je portal na kojem objavljujete u 140 znakova vaše misli i imate pratioce slično kao na Facebooku samo što to ne moraju biti vaši prijatelji. Korisnici često kažu za Twitter da je besplatni psihijatar jer ispuste svoje misli bilo kakve vrste i podijele sa svijetom.

Danas Twitter za Windows 10 ima nadogradnju koja donosi:

  • Reprodukciju videozapisa direktno u aplikaciji
  • Plavu liniju na vašoj „lajni“ koja prikazuje konverzacije između korisnika koje pratite kako bi se lakše pridružili konverzaciji.
  • Od sada možete dodati i kratke videozapise do 30 sekundi dužine
  • Spisci u Twitter aplikaciji se mogu sada dodavati, editirati i zalijepiti na Start meni.
  • Moguće je od sada i spasiti neki nedovršeni Tweet za kasnije.

 

Twitter univerzalna aplikacija za Windows 10 Mobile očekuje se da će izaći da oficijelnim predstavljanjem Windows 10 Mobile. Ako nadogradnju još ne vidite znajte da je tek izašla nadogradnja i može potrajati i do 24h da bude dostupna na svim regijama svijeta.

 

Preuzmite za sada Twitter za Windows 10 PC/Tablete ovdje.

0 komentara :

Post a Comment

Ostavite komentar