1.2.16

Xiaomi Mi5 će biti dostupan u Windows 10 Mobile varijatni?


Ako ste u posljednje vrijeme imalo pratili vijesti iz Windows 10 Mobile područja mogli ste primijetiti da se Microsoft dosta trudi oko suradnje sa kineskim Xiaomi-em. O suradnji ova dvije tvrtke smo i mi nekoliko puta pisali, prvo smo imali Window 10 Mobile ROM za Xiaomi Mi 4 pa zatim Xiaomi Windows 10 tablet, a sada nam dolazi još jedna zanimljiva vijest opet vezana za Xiaomi.

Prema posljednjim glasinama spomenuti kineski proizvođač navodno priprema flagship uređaj koji će pogađate, nositi oznaku Mi 5, a pogonit će ga Windows 10 Mobile operativni sustav. Kako glasine navode, uređaj bi trebao imati Snapdragon 820 procesor, 4GB radne memorije, a korisnici će moći birati između 16, 64 ili čak 128GB interne memorije.

Do sada su se Xiaomi uređaji mogli kupiti samo narudžbom preko interneta, ove godine će Xiaomi sudjelovati i na MWC događaju, možda je to znak da se priprema na dolazak na europsko tržište?

Uređaj bi trebao biti predstavljen na nadolazećem Mobile World Congress-u i organiziranom predstavljanju u Kini koji će se paralelno odvijati 24.2. ove godine kadao ćemo sigurno saznati više detalja oko cijene i dostupnosti uređaja.

Izvor: WMPU

0 komentara :

Post a Comment

Ostavite komentar