11.2.16

Pregled ažuriranja aplikacija na Windows trgovini (Outlook Email i Kalendar, WhatsApp, Dinamic Wallpaper)

Lumia 930 Mockup

Outlook email i kalendar danas ima novu nadogradnju sa verzije 17.6568.16822.0 na 17.6568.16902.0 i aplikacija kao i do sada dolazi bez izvještaja o promjenama pa možemo to uzeti kao nadogradnju za ispravljanje grešaka. Nama još uvijek živa pločica kalendara pravi probleme i nekada ne prikazuje datum nego samo ikonu aplikacije što nije dopustivo za ovakvu aplikaciju koja će biti instalirana na milionima uređaja globalno.

 

Još jednu malu grešku koju smo pronašli u Email aplikaciji je ako filtrirate email po „ne pročitanima“ i pročitate jedan od tih on se ne označi kao pročitan što bi bilo logično. Mali bug je u pitanju ali koji se također nije trebao dogoditi ili je od sada trebao biti ispravljen.

 

Ipak preuzmite nadogradnju pa nam javite jesu li kod vas greške ispravljene i ako imate druge greške s emailom i kalendarom javite nam u komentarima. Po nama je aplikacija dosta napredovala od prvog pojavljivanja do danas ali joj nedostaje zadnji “šlif” koji bi je napravio odličnom aplikacijom.

 

Preuzmite Email i Kalendar za Windows 10 ovdje.

 

WhatsApp

 

Whatsapp_Web-1024x500

WhatsApp danas ima narednu nadogradnju sa ispravkama i nekoliko novosti. Tek je nedavno imala nadogradnju sa novim zaslonom za emoji i većim pregledom pristigle poruke u obavijestima. Današnja nadogradnja donosi:

  • Bolji zaslon za snimanje videozapisa direktno u aplikaciji
  • Fotografije unutar aplikacije se brže prave
  • Preko 100 novih emoji

WhastApp kamera UI

Novo sučelje WhatsApp kamere. (još da ovako odrade i ostatak aplikacije…)

 

Preuzmite WhatsApp aplikaciju ovdje.

 

Dinamic Wallpaper

 

Dinamic Wallpaper novi mockup Lumia 950XL

Dinamic Wallpaper aplikacija jučer je imala manju nadogradnju sa ispravkama grešaka i pripremama za novu nadogradnju koja je skoro spremna. Verzija 1.5.3.0 koja je trenutno dostupna u trgovini donosi:

  • Novi API za 500px temu koja će fotografije prikazivati u boljoj rezoluciji (naredna verzija će kvalitet fotografije još poboljšati).
  • Dodana opcija „prikaži fotografije 500px sa NSFW sadržajem“, ta opcija će vam sakriti golišave fotografije, nažalost 500px portal samo potpuno gole fotografije smatra kao NSFW a ne djelimične, NSFW će također filtrirati i fotografije sa nasiljem, psovkama, uvrjedljivim sadržajima i druge neprimjerne fotografije.
  • Ispravka gdje naslov fotografije na 500px temi nije bio prikazan nakon učitavanja.
  • Novi meni u vlastitoj zbirci koji je sakriven kako bi uštedio prostora, posebno važno na uređajima od oko 4“ - 5“ gdje svaki mm prostora važan i odlučuje od dobrom ili negativnom dojmu o aplikaciji. Taj meni se izvlači pritiskom na V dugme koje vidite desno na zaslonu gdje se nalazi i ime teme „vlastita zbirka“. Meni će se sam zatvoriti čim mišem ili pritiskom korisnik prelazi preko fotografija ispod u zbirci.
  • Ispravka greške na vlastitoj zbirci gdje nakon brisanja fotografija nije bilo moguće premještanje fotografija u zbirci.
  • Ispravka greške na vlastitoj zbirci gdje se dugmadi na donjoj traci pojavljivali ili sakrivali kada nisu trebali.

 

Za narednu verziju u testiranju je još bolji kvalitet za 500px temu te opcija da se online teme ažuriraju samo preko Wifi, to su korisnici tražili i dobit će. Imate li vi prijedlog za aplikaciju ili sugestiju, slobodno se javite ili na email direktno iz aplikacije ili ovdje u komentarima?

 

Preuzmite univerzalnu aplikaciju Dinamic Wallpaper za Windows 10 ovdje.

0 komentara :

Post a Comment

Ostavite komentar