9.2.16

WishAppList: prijavite aplikaciju koja vam nedostaje

app-wishlist-wp

Već i vrapci na grani znaju glavnu pritužbu na Windows Phone/Windows 10 Mobile- nema aplikacija. Kako bi se skrenula pažnja na te aplikacije koje nedostaju, pokrenuta je WishAppList stranica gdje korisnici mogu na popis dodati aplikacije koje bi htjeli koristiti ili pak glasati za aplikacije ako je aplikacija već na popisu.

 

Za dodavanje aplikacija i glasanje potrebno se registrirati na stranicu što traje jako kratko, a zatim možete dati svoj glas aplikacijama ili dodati aplikaciju na popis. Također možete i kontaktirati developera aplikacije i izraziti koliko ste razočarani što nema aplikaciju i na Windows 10 Mobile OS-u.

 

Teško je reći koliko će ovo pomoći u povećanju broja aplikacija ali sama ideja ove stranice, odnosno ljudi koji su pokrenuli stranicu je za svaku pohvalu, a čini se da je i odaziv korisnika poprilično velik jer prvi dan rada je stranica imala problema zbog prevelikog broja posjeta. Ukoliko imate želja oko aplikacija predlažemo da se registrirate date svoj glas. Tko zna, možda se trud stvarno isplati.

 

Izvor: WishAppList

0 komentara :

Post a Comment

Ostavite komentar