3.2.16

Novi firmware za Microsoft Lumiu 950 i 950XL

cityman-talkman[2]

Microsoft je navodno pustio firmware za Lumiu 950 (Dual SIM) i Lumiu 950. Ova vijest se proširila od korisnika Reddit-a koji imaju navedene modele uređaja. Prema dojavama korisnika izgleda da ažuriranje nije (još) dostupno za sve globalno, vijest su uglavnom potvrdili korisnici Europskih zemalja i to samo za CV uređaje.

 

Novi firmware nosi oznaku 01078.00038.16025.X i donosi popravke stabilnosti, poboljšanja za GPS i poboljšanja za kvalitetu poziva. Korisnici koji imaju Lumiu 950 ili 950XL, a prijavljeni su u Insider program, vjerojatno neće imati vidljivo ovo ažuriranje pa će se trebati odjaviti sa Insider program tako što u Windows Insider aplikaciji odaberu “Production” opciju. Naravno, nakon preuzimanja ažuriranja mogu se ponovo prijaviti u Insider program.

 

Microsoft je naveo da će se ažuriranja nastaviti i slijedećih dana tako da ako ažuriranje nije odmah vidljivo, očekujte ga kroz koji dan. Korisnici koji imaju uređaje vezane za operatera će vjerojatno dobiti nešto kasnije, ali opet to ne može ići do u nedogled kako je bila praksa kod prijašnjih nadogradnji kod Windows Phone 8.1 sustava.

 

Izvor: WC

0 komentara :

Post a Comment

Ostavite komentar