13.2.16

Lara Croft GO za samo 0,99$

123

Lara Groft GO igrica iz 2015. koja je do nedavno koštala 4,99$ sada je možemo kupite za 80% manju cijenu na Windows 10 uređajima. Igricu je napravio Square Enix Montréal, nama poznata kompanija po svojoj popularnoj igrici  iz 2014. Hitman GO. Ova kompanija objavila je igricu Lara Groft GO u avgustu 2015. za Android, iOS, Windows i Windows Phone operativne sisteme. Igrica je postala tako popularna da je izabrana za najbolju iOS igricu u 2015 godinu. Takodje je dobila nagradu za najbolju igricu za telefone u 2015. na The Game Awards 2015. eventu.

 

Lara Groft GO je puzzle video igrica iz Tom Raider serijala igrica. Samo igrica je laka za kontrolisanje, slično kao kod Hitman GO. Igrač kontroliše glavnog lika Laru Croft kroz razne nivoe koji sa vremena na vrijeme postaju mnogo teži i komplikovaniji. Uzastopni nivoi predstavljaju nove mehanike igre i nove neprijatelja kao što su zmije, pauci i gušteri. Lara Croft GO u igricu takođe ima takozvanu ,,in-app purchases” koja nam pruža tragove do završetka igre.

 

1124

 

Igricu možete kupiti za 0,99$ preko ovog linka ili skeniranjem QR koda ispod. Popust traje još 5 dana, zato požurite i kupite ovu veoma popularnu igricu.

 

qr-lara-croft-go

0 komentara :

Post a Comment

Ostavite komentar