4.2.16

Windows 10 Mobile build 10586.71 pušten i za Windows Insajdere na sporijem načinu primanja nadogradnji

Windows 10 Mobile build 10586-71 naslovna
Microsoft je upravo objavio da su pustili Windows 10 Mobile build 10586.71 i za korisnike Windows Insajder na sporijem načinu primanja nadogradnji. Taj build je pušten tek prije tri dana za korisnike na bržem načinu primanja nadogradnji. Microsoft je izgleda utvrdio da nema mnogo grešaka kako bi mogli poslati nadogradnju korisnicima na sigurnijem i sporijem krugu nadogradnji Windows Insajder programa.
 
Mi smo tek objavili članak o grešci sa tastaturom na zadnjem buildu koja bi mogla i vas pogoditi, pa pročitajte prvo ovdje članak prije preuzimanja builda 10586.71. Šta sve odnosi taj build možete pročitati u ovom članku.
 
Build 10586.71 donosi i jednu ne dokumentiranu novost, a to je da kumulativne nadogradnje na Windows 10 Mobile dolaze sada isto kao na PC djelimično tj. ne dolazi cijeli ROM svaki put nego se preuzima samo nadogradnju kao što znamo već duži niz godina sa PC-a. Zato se nadogradnja brzo preuzima i instalira. To će malo pomoći i u budućnosti sa uređajima koji imaju manje memorije na raspolaganju jer nadogradnje neće biti 1.5-2GB nego manje.
 
Ako ste Windows Insajder i ne želite primiti ovu nadogradnju možete jednostavno u Windows Insider aplikaciji isključiti primanje nadogradnji prebacivanje postavki ili na „Production“ ili pritiskom na jedini meni u aplikaciji „…“ > „Leave program“.
 
Izvor: Twitter








0 komentara :

Post a Comment

Ostavite komentar