1.2.16

6tin aplikacija ima nadogradnju

6tin novi setup manji

6tin je neoficijelna aplikacija za Tinder na Windows Phone i od skora je univerzalna aplikacija dostupna na Windows 10 PC/Tablet i telefonima. Tinder za one koji ne znaju ja servis za upoznavanje gdje dobivate korisnike iz vaše blizine na zaslonu i možete ih povući na stranu/lajkati ako ih želite upoznati, i ako oni isto to urade za vas onda će vas tinder/6tin aplikacija spojiti.

 

snip_20160118231829

Aplikaciju je napravio popularni razvijač Rudy Huyn koji radi trenutno za Dropbox (gdje je također napravio univerzalnu aplikaciju), i koji pored ove aplikacije posjeduje i 6tag (zamjena za Instagram koja će uskoro također biti univerzalna app), Wikipedia i 9gag su također među njegovim aplikacijama. Ima naravno još nekih aplikacija ali su manje popularne.

 

6tin aplikacija kao i oficijelna Tinder aplikacija se oslanja na Facebook kao bazu podataka svojih korisnika jer Tinder nema vlastiti servis odakle bi mogao pronalaziti korisnike u vašoj blizini.

 

Nova nadogradnja aplikacije 6tin donosi:

  • Podizanje profilne fotografije direktno iz galerije.
  • Lajkanje poruka direktno u razgovorima, korisnik sa druge strane će vidjeti da ste lajkali određenu poruku u toj konverzaciji.
  • Slanje i primanje GIF animiranih fotografija.

 

Preuzmite 6tin aplikaciju za Windows 10 ovdje.

 

Izvor: Windows Central

0 komentara :

Post a Comment

Ostavite komentar