29.10.14

Xbox Music nadogradnja za WP8

Music App Setup

Xbox Music aplikacija u ovom mjesecu sada ima četvrtu nadogradnju po redu sto ispunjava ciljeve Microsoft ekipe koja radi na aplikaciji, koji su prethodno izjavili da će pokušati svake sedmice izbacivati nadogradnje i poboljšanja za ovu aplikaciju.

 

Ovaj put ekipa razvijaća nije precizirala šta se tačno promijenilo u aplikaciji, a i verzijski broj se nije značajno pomjerio, sa 2.6.347.0 na 2.6.348.0. Tako da ne možemo mnogo očekivati o ovako maloj promjeni u verzijskom broju da donosi nove funkcije. Ipak svaka nadogradnja krije i ispravke pa makar i najmanje i vrijedi je preuzeti. Aplikaciju možete preuzeti klikom na fotografiju ispod ili skeniranjem QR koda.

 

qr_xbox_music_1

2 komentara :

  1. Istina da je sporo ali jedna od najlosije aplikacine wp moze se reci da je definitivno ispravljena,nadam se da ce nastaviti tim tempom a zna se sto je sledece na redu...

    ReplyDelete
  2. Imam jedno pitanje. Kako da obrisem prazne foldere u aplikaciji? Tj. kako kad obrisem muziku da mi se obrisu I folderi u kojim je bila ta muzika? Inace brisem ih povezivanjem na PC tako sto obrisem CEO folder, ali on ipak ostane u app I to me uzasno nervira.

    ReplyDelete

Ostavite komentar