24.10.14

Microsoft objavio izgled novog loga za Lumia uređaje

greenimage3_thumbPrije nekoliko dana smo imali vijest o “Microsoft Lumia” brandiranju dosadašnjih Nokia Lumia uređaja. Na Conversations blogu, Microsoft je objavio nešto više informacija o izgledu loga i kada možemo očekivati prve uređaje s novim logom.

 

FEATbrandblog2_thumb

Tuula Rytilä, viša potpredsjednica marketinga za telefone u Microsoftu, za Conversations blog je potvrdila kako uskoro možemo očekivati novi uređaj koji će imati Microsoft Lumia logo. Tuula je isto tako navela da su Lumia uređaji važan dio Microsoft obitelji te kako će dizajn, kvaliteta i sve ono zbog čega su korisnici kupovali isključivo Nokia uređaje ostati potpuno isto, samo će biti pod Microsoft Lumia imenom.

 

Nokia ime na mobilnim uređajima ipak neće biti potpuno uklonjeno, Nokia 130 i ostali uređaji iz te serije će ipak nastaviti nositi Nokia logo, a prvi uređaji branidrani kao Microsoft Lumia bi mogli biti predstavljeni do kraja 2014. godine.

 

izvor: WMP, Conversations

4 komentara :

  1. Povlacim predhodnu izjavu,svidja mi se

    ReplyDelete
  2. Prednji deo mi se svidja, ali mislim da bi mnogo bolje izgledalo da pozadi bude samo logo bez natpisa Microsoft, u stilu Apple-a :) Ali bi onda verovatno svi rekli kako kopiraju Apple :D

    ReplyDelete

Ostavite komentar