31.10.14

N1 info aplikacija

N1 info setup

 

N1 info je novi TV kanal (i portal) za područje BiH, Hrvatske i Srbije koji je počeo jučer sa emitovanjem. Redakcije ovog TV kanala su u sve tri zemlje i donose najnovije informacije iz svijeta i regiona. N1 info je ekskluzivni medijski partner CNN-a što se i prepozna po sadržaju emisija koje prelaze sferu vijesti i idu u oblasti kao biznis, dokumentarni programi, sportski sadržaji. N1 info donosi vijesti na veoma konkretan način bez stida i straha od velikih aktera u našim državama i bez straha da će ih oni ušutjeti.

 

screenshot

 

Ovaj kanal će prenositi ili kako oni kažu „proizvode“ vijesti lokalno po državama BiH, Hrvatska i Srbija ali će se korespondenti uključivati iz sve tri države direktno i u jednu emisiju i tako informisati javnost o glavnim događajima.

 

N1 info od samog početka podržava i Windows Phone sa svojom aplikacijom koju možete preuzeti ispod klikom na fotografiju ili skeniranjem QR koda. Aplikacija se još nalazi u verziji 1.0 tako nemojte ni očekivati da će raditi 100% ali u svakom slučaju uputite dobre ocjene prema razvijaćima koji su je izdali (Adria News). S aplikacijom možete pregledati sve vijesti, foto galerije, ali i komentirati iste. Među istaknutim funkcijama aplikacije je i direktan prijenos TV signala preko live streama diretkno u aplikaciju, što je za svaku pohvalu!

 

Još je bitno napomenuti da pri prvom otvaranju aplikacije imate izbor vijesti za BiH, Hrvatsku ili Srbiju ali državu možete preko postavki aplikacija uvijek promijeniti.

 

Od nas dobrodošlica za novi medijski prostor N1 info i uspješan rad.

 

 

N1 info setup QR code

 

više na: N1 info

16 komentara :

  1. Jos jutros sam instalirao app,slucajno je nasao(na fb ih pratim pa rekoh da probam sa app),prijatno se iznenadio kad sam je nasao u prodavnici. Drugu hteo preuzeti ali nema je za android. :) Inace,bez obzira na verziju 1.0,radi besprekorno. Recenziju im ostavio u vidu 5*. Krenite mojim stopamaaaa.

    ReplyDelete
  2. Zanimljiv poduhvat ali samo jedan komentar ocigledno da su interesantniji Mhz,GB,MP,RAM...danas cu preuzeti app.

    ReplyDelete
  3. Mogu reci za verziju 1 i inace izgled i funkcionalnost je dobra

    ReplyDelete
  4. Vladan Vukajlovic02 November, 2014

    Dali neko zna sta se desava sa One Tube Pro aplikacijom u totalnom je haosu,ne moze download ni spotove ni muziku,takodje ono sto je vec skinuto ne moze da pusti.Probao sam sa ponovnom instalacijom bez promene.Ocigledno posle update-a se nesto desilo.

    ReplyDelete
  5. Zna li neko moze li se naci i instalirati neka od proslih verzija skype

    ReplyDelete
  6. Mozda su izgubili pristup Youtube?! Mislim da je moguce da je Youtube otkrio aplikaciju i zabranio joj prisutp.

    ReplyDelete
  7. Skype za WP? to nije moguce uraditi. jednom kada trgovina nadogradi aplikaciju nije je moguce vratiti niti naci stariju verziju pa je instalirati jer nije otkljucan telefon da bi se mogle aplikacije tako instalirati bez trgovine.

    ReplyDelete
  8. Da wp.steta neposredno po instaliranju nadogradnje 8.1 imao sam bez smetnji skype,,,kako sam razumio samo sa marketa moze se instalirati ne moze se app sacuvati u memoriji compiutera i naknadno na tel instalirati

    ReplyDelete
  9. da, samo moze sa marketa. razvijaci mogu i vlastite aplikacije sa racunara instalirati. dok obicni korisnici ne mogu bez trgovine (bilo to na telefonu ili na racunaru trgovine).

    ReplyDelete
  10. Dino,imam pitanje. Razmisljam da uzmem 1520. Posto je ta lumia 8.0,je l ja treba da da se ponovo prijavim sa tog uredjaja na pfd i odmah dobijam nadogradnje do cyan-a ili kako vec... ? Tnx.

    ReplyDelete
  11. Ja mislim da su sve Lumije 1520 dobile oficijelno lumia cyan/8.1 ako ne mozes uvijek preuzeti pfd aplikaciju iz trgovine i samo se ulogujes i preuzmes sve nadogradnje. Jer poslije oficijelne nadogradnje ima jos par njih. Update 1 npr. jos nije izasao oficijelno, donosi fascikle itd.

    ReplyDelete
  12. Odlična aplikacija, live stream radi besprijekorno, a primjetio sam i da imaju i prognozu za lokaciju na kojoj se trenutno nalazite, bilo bi jos dobro da se moze staviti ta prognoza kao live tile :D

    ReplyDelete
  13. Na prvi pogled izgleda odlicno! Ne znam kakav je N1 ovako, da l ce da kritikuje ove nase lopurde ili ce da cvrkuce kako Vucic kaze.

    ReplyDelete
  14. ja kako sam ih pratio malo dobri su za sada. mislim posto su u direktnoj saradnji sa CNN njima nije u interesu da se uvlace lokalnim politicarima.

    ReplyDelete
  15. Ma samo da ne pisu vijesti tipa severina viđena s ovim, soraja ima decka, ava izjavila.. Itd da ne nabrajam. Kad vidim takve vijesti muka mi bude

    ReplyDelete

Ostavite komentar