14.10.14

WhatsApp aplikacija bi uskoro mogla dobiti nove funkcije

Whatsapp aplikacijaJedan od korisnika Reddit mreže je danas objavio snimke zaslona na kojima je prikazana WhatApp aplikacija sa funkcijama koje nije imala do sada, a za koje tvrdi da će uskoro biti dostupne za sve korisnike WhatsApp aplikacije.

 

whatsapp

Taj isti korisnik je napisao i kratki opis u kojemu se navodi kako će nova verzija WhatsApp aplikacije imati mogućnost postavljanja naslova ispod fotografija i videa, mogućnost dijeljena preciznije pozicije kao i mogućnost izrezivanja (crop) i rotiranja fotografija. Također, korisnicima će biti omogućeno arhiviranje razgovora i grupa te bolja podrška za uređaje koji imaju veću rezoluciju zaslona.

 

Korisnik je isto tako naveo da je popis promjena poslan na prevođenje te da će nova verzija WhatsApp aplikacije biti uskoro dostupna u Windows Phone trgovini. Teško je reći koliko su pouzdane ove informacije, ali nadamo se da će uskoro pojaviti nadogradnja za WhatsApp aplikaciju.

 

izvor: Reddit

2 komentara :

  1. Nadam se da će i neke bugove rjesiti....kad u action centru kliknem na pristiglu poruku, otvori mi zadnji razgovor na whatsappu, a ne tu novu poruku koja je dosla....to nema nikakvog smisla o vec me dugo smeta, valjda će to rjesiti vise

    ReplyDelete
  2. Konacno! http://wmpoweruser.com/samsung-ativ-s-gets-windows-phone-8-1-update-1/

    ReplyDelete

Ostavite komentar