15.10.14

Vježbajte uz #7 WorkOut aplikaciju

7_workout_lede#7 WorkOut aplikacija za Windows Phone 8.1 uređaje korisnicima služi kao asistent prilikom vježbanja, a namijenjena je osobama sportskog duha, ali i onima koji imaju želju krenuti s bilo kakvom rekreacijom.

 

7_workout_scn_1

Ova aplikacija je napravljena tako da i oni koji ne znaju kako izvoditi vježbe dobiju animirani prikaz kako se određena vježba izvodi, što je veoma korisna stvar za početnike. Duljina izvođenja vježbe i duljina trajanja odmora se može podesiti onako kako vam odgovara, pa tako svaka vježba može trajati od 30 do 90 sekundi, početak i kraj vježbe je popraćen zvučnim signalima koji vam govore koliko je vremena ostalo do kraja vježbe, a između svake vježbe aplikacija vam daje 10 do 30 sekundi odmora.

 

7_workout_scn_2

Kada se prvi put pokrene, aplikacija korisniku daje mogućnost samo “Full body” vježbe koja uključuje 12 različitih vježbi i pokriva cijelo tijelo. U aplikaciju je ugrađen sustav izazova te prikladnog bodovanja tih izazova. Pa tako, ako vježbate svaki dan dobijete +1 bod, a recimo ako vježbate tri dana u nizu dobijete +4 boda pa prikupljene bodove možete iskoristiti za otključavanje drugih nivoa kojih je sveukupno devet.

 

#7 WorkOut aplikacija ima i kalendar koji bilježi dan i vrijeme kada ste vježbali te koje vježbe ste radili i korisnicima omogućuje da postave podsjetnik (alarm) koji ih obavještava da trebaju odraditi vježbe.

 

Aplikacija je jako dobro napravljena sa sučeljem koje je jako jednostavno za koristiti, potpuno je besplatna i optimizirana je za uređaje sa 512MB RAM memorije. Možda se ne može koristiti u profesionalne svrhe ali amaterima će poslužiti kao jako dobar vodič za vježbanje. Aplikaciju možete preuzeti klikom na sliku ispod ili skeniranjem QR koda.

 

qr_7_workout

1 komentara :

  1. Nakon nadogradnje nestale opcije gdje se biraju vjezbe za pojedine dijelove tijela. Sada ima samo "full body". Nadam se da ce to ispraviti.

    ReplyDelete

Ostavite komentar