25.10.14

Microsoft predstavio nekoliko novih aplikacija za Windows Phone uređaje

nova_bacon_ledeMicrosoft je u sklopu Microsoft Garage projekta, koji zaposlenicima omogućuje da bilo koju ideju za aplikaciju provedu djelo, objavio nekoliko novih aplikacija za Windows Phone uređaje.

Nova Bacon je zanimljiva igra u kojoj imate ulogu vanzemaljca opremljenog sa velikom hvataljkom i najjednostavnije rečeno, kradete svinje i dostavljate ih u restoran te zarađenim novcem unaprjeđujete tehnologiju kako bi mogli pokupiti veće svinje. Unatoč tome što je malo neobična, igra je poprilično zanimljiva i zabavna.

qr_nova_bacon


lost-turtle-925-hero
Lost Turtle je još jedna jednostavna i zanimljiva igra iz Microsoft Garage projekta. U ovoj igri, pomažete kornjači po imenu Walter da savlada sve prepreke i pronađe svog prijatelja.

qr_lost_turtle


reachme_lede
Reach Me, ova aplikacija služi za dijeljenje lokacije sa vašim prijateljima. Možete birati između dijeljenja trenutne lokacije i praćenja, tako da onaj s kim je želite podijeliti u svakom trenutku može znati gdje se nalazite. Možda nije za svakodnevnu primjenu, ali ako se želite naći s nekim u gradu koji ne poznajete, Reach Me aplikacija bi mogla biti od koristi.

qr_reachme


floatz_lede
Floatz aplikacija je društvena mreža preko koje možete komunicirati s osobama koje su blizu vas. Recimo, postavili ste pitanje i osobe u vašoj okolici vide to pitanje prikazano na karti te se mogu uključiti u razgovor.

qr_floatz


soundstack_lede
Sound Stack aplikacija vaš uređaj pretvara u glazbene instrumente. Možete svirati bubnjeve, čak stvarati zvuk pomoću kamere vašeg uređaja. Kombinirajte akorde, ritam i melodiju kako bi stvorili glazbu.

qr_sound_stack

Napomena, da bi preuzeli ove aplikacije regija uređaja mora biti postavljena na SAD.

5 komentara :

  1. Da li moze Sound Stack. Na 520 lumia

    ReplyDelete
  2. Imam pitanje jedno,moj drug je uzeo l520 prije 2 mjeseca,a ja prije 1,5god... E sad kada ja zovem nekoga ili neko mene i kada zelim prekinuti razgovor moram cekati barem 5sec dok on skonta i da se pojavi zaslon,a kod mog frenda odmah,da li je to do postavki ili je njegov mobitel napredniji sto se tice toga?

    ReplyDelete
  3. Vjerujem kako ti je nesto do mobitela. Ja sam l520 kupio prije godinu dana i isto mi se odmah pokaze ikona za prekid poziva. Ako vec nisi, probaj gasit/palit mob, ako ne pomogne, probaj vratit na tvornicke postavke. Nezaboravi napravit backup.

    ReplyDelete
  4. Tako je sa njim otkad sam ga kupio i par puta je za to vrijeme vracan na tvornicke postavke,ali i dalje isto.. Inace je sve ok.. :/

    ReplyDelete

Ostavite komentar