3.9.14

Nove fotografije Lumia 830 uređaja

WPDang_Lumia_830Kako se približava Berlinski IFA sajam pojavljuje sve više informacija o Nokia Lumia uređajima koji će biti predstavljeni sutra na sajmu. Nakon glasina o Lumia 730 uređaju sada su se pojavile glasine o Lumia 830 uređaju.

WPDang_Lumia_830_Back
Kineski portal WPDang je objavio fotografije i neke specifikacije uređaja. Izvor navodi kako je Lumia 830 najtanji Lumia uređaj do sada te kako bi ipak trebala imati 10MP Pure View kameru s LED bljeskalicom iako se ranije spominjalo kako će kamera imat 13MP ili čak 20MP. Uređaj će također imati i bežično punjenje koje će biti omogućeno sa zamjenjivom stražnjom maskom (isto kao i Lumia 820) te HD zaslon dijagonale 5”.

Koliko su točne ove glasine saznat ćemo na Berlinskom IFA sajmu koji počinje sutra, 4.9.2014. u 10h po našem vremenu kada će konačno biti službeno predstavljeni Lumia 830 i Lumia 730/735 uređaji. Također, očekuje se da će biti predstavljen i novi Debian Red firmver za Lumia uređaje koji će kao i Cyan donijeti neka poboljšanja za Lumia uređaje.

izvor: WPDang i WPCentral

4 komentara :

  1. Oće li bit link za stream?

    ReplyDelete
  2. Ako bude link bit ce objavljen da mozete pratiti koga zanima :)

    ReplyDelete
  3. Moglu su bar ugraditi Led bljeskalicu kao kod L920/925 ili Xnenon kao kod L928

    ReplyDelete
  4. Nista specijalno od mobitela....mala baterija jednostavno nedovoljna za 5 inchni ekran HD rezolucije i Quad Core procesor....jednostavno malo bez obzira za bezicno punjenje.....a smjesno je da im je prednja kamera 0,9 mpx.Ali ok u sustini ima dosta pozitivnih stvari ali negativne su te dvike stvari...vidjecemo kada budu se recenzirali uredzaji....

    ReplyDelete

Ostavite komentar