30.9.14

Nadogradnja za 6tag aplikaciju

6tag setup6tag, popularna aplikacija za Instagram na Windows Phone uređajima je dobila novu nadogradnju kojom je osim ispravljanja grešaka dobila i neke nove funkcije.

 

6tag_location

Aplikacija je nadograđena na 3.4 verziju i ovom nadogradnjom je uz standardno korištenje trenutne lokacije, dobila i mogućnost korištenja geolokacije koja je spremljena kada ste nešto fotografirali, to može biti veoma korisno ako naknadno objavljujete fotografije. Također, uz dodavanje nove funkcije ispravljene su i greške koje su se pojavljivale u radu aplikacije.

 

6tag aplikacija je besplatna, a ovu nadogradnju kao i aplikaciju možete preuzeti klikom na sliku ispod ili skeniranjem QR koda.

 

QR_6Tag

11 komentara :

  1. Kada se biti nadogradnja za instagram, da se stavlja video. Da li se zna ta to ?

    ReplyDelete
  2. Da li se zna kada će biti nadogradnja za Instagram, konkretno mislim da se video može staviti ?

    ReplyDelete
  3. Vi biste mozda trebali objavljivati i informacije koje se ticu recimo microsofta ali ne i direktno wp-a ili cak i o konkurentima jer ovo vise nema nekog smisla, svodi se vise manje na informacije o nadogradnjama za aplikacije i to je to, ne odgovarate vise aktivno kao ranije na postavljenja pitanja,.. Nije nista zlonamjerno, cijenim vas trud, samo kritika

    ReplyDelete
  4. Upravo. U zadnjih mjesec - dva, vijesti koje objavljujete su uglavnom o nadogradnjama aplikacija ili nešto što je staro dva dana. Ja kada sam kupio svoj prvi WP odmah sam na preporuku prijatelja instalirao vašu aplikaciju jer je bila super što se tiče informacija za korisnike. Sad već to nije tako ali iz stare navike nakon što zatvorim wpcentral aplikaciju otvaram vaše novosti i rijetko kada nalazim nešto zanimljivo. Već dugo vremena vijesti objavljuje Željko, Dine već dugo nema koliko ja primijetim. Ok sve, vjerovatno imate svoje razloge zašto aplikacija stagnira ali možete u ovo sve uključiti nove ljude, koji bi vjerovatno bili oduševljeni da vam pomognu. S najboljim namjerama... :-)

    ReplyDelete
  5. Microsoft je izbacio Windows 10 nista ne pišete neznam zašto i to se tiče budućeg WP-a i njegovog ekosistema..

    ReplyDelete
  6. Kritika je uvijek dobrodošla :)


    Uglavnom ja pišem, kolega Dino trenutno nije u mogućnosti.. Sam sam na "dužnosti" pa hvatam koliko mogu uz ostale svoje obaveze.


    Možete pomoći, ako imate kakav prijedlog za članak slobodno ostavite u komentaru link pa ćemo objaviti.

    ReplyDelete
  7. Poslije ove nadogradnje sa FB mi je nestao album sa instagram fotografijama, tj.stoji prazan album. Jako cudno?! Da li je jos neko primijetio taj problem?

    ReplyDelete
  8. Za deset dana na WP novosti potrosio sam 300MB

    ReplyDelete

Ostavite komentar