11.9.14

Nadogradnja za Skype aplikaciju

Skype SetupSkype aplikacija za Windows Phone uređaje je dobila nadogradnju na noviju verziju i ovom nadogradnjom je dobila neke nove funkcije.

 

Aplikacija je nadograđena na 2.22.0.110 verziju  i prema popisu promjena nove funkcije u novoj verziji Skype aplikacije su:

  • Dijeljenje lokacije- ako želite s nekim podijeliti svoju lokaciju, u chat prozoru kliknete na “+” i odaberete “dijeljenje lokacije” (share location)
  • Spremanje slika- ako želite spremiti sliku, jednom kliknete na nju da je uvećate i onda u izborniku odaberete “spremi fotografiju” (save photo)
  • Kontrola obavijesti za svaki razgovor- u chat prozoru, kliknite na opcije i odaberete “obavijesti” (notifications), tu možete odabrati želite li primati obavijesti za pojedine razgovore

 

Ova nadogradnja Skype aplikacije se odnosi na Windows Phone 8/8.1 uređaje, a nadogradnju možete preuzeti klikom na sliku ispod ili skeniranjem QR koda.

 

QR_Skype

5 komentara :

  1. I Nokia Camera update...

    ReplyDelete
  2. O tome clanak sutra hhehehe

    ReplyDelete
  3. Zijad djulovic11 September, 2014

    Koja je razlika od noka camera nokia camera beta ,meni beta otvara izuzetno brzo ....

    ReplyDelete
  4. Skype lepo radi i usao sam sa postojecim Skype profilom tako sto sam na racunaru na skype podesavanju pogledao kako treba uci na Windows telefonima na skype.samo sam pratio uputsva na slikama na racunaru.Na mobilnom usao sa microsoft nalogom u skype i tamo ima izbor da ukucas postojeci skype accaunt.Provereno radi na lumia 630.znamnemam predju kameru na tom fonu ali bitno da Radi 😉

    ReplyDelete
  5. Ova verzija Skajpa je u redu, brza kao i prethodna. Šteta što još uvijek nije moguće izbrisati konverzaciju u četu. A ne radi ni video poziv za više kontakata u grupi..

    ReplyDelete

Ostavite komentar