24.9.14

Windows Phone 8.1 Preview for Developers dobio nadogradnju

14176Microsoft je upravo pustio nadogradnju za Windows Phone 8.1 uređaje prijavljenje putem Preview for Developers programa.

 

Ova nadogradnja Windows Phone 8.1 sustava nosi oznaku 8.10.14176 i donosi dosta ispravki grešaka i poboljšanja. Između ostalog ispravljene su greške za HTC i Lumia uređaje, nakon instalacije ove nadogradnje Lumia uređaji će konačno moći uspješno instalirati Cyan nadogradnju, a HTC uređaji će dobiti Windows Phone 8.1 nadogradnju. Ispravljena je i 80188308 greška koja je nekim korisnicima Lumia uređaja stvarala probleme prilikom instaliranja nadogradnje.

 

Odlične vijesti za sve korisnike, naročito za HTC 8S korisnike jer ova nadogradnja dolazi i na njihove uređaje. Ako ste korisnik Preview for Developers programa, provjerite je li dostupna nadogradnja za vaš uređaj.

32 komentara :

  1. Otkrio sam jos jednu novost, kada otvaram dokument pise mi na vrhu sada drugacije "otvara" plus ispod loading. To nije bilo prije. Ili mi se cini :) pored toga ovaj update rijesava gresku koju je donijeo update 1, a to je da ako zelite editirati fotografiju sa update 1 bez ovog updatea telefon otvori samo standardni program WP-a za obradu bez moguc osti izbora aplikacija. Sada se vratio izbor nazad :)

    Vjerujem da ima jos sitnica koje nismo ni primijetili kao npr u zadnjih par nadogradnji se nacin kako se skidaju i instaliraju nadogradnje na wp8.1 promijenio i ima vise opisa ako neki update ne radi i ne zeli da se preuzme te ima mogicnost preuzimanja nadogradnji vecih i bez wlana. Isto vazi i za nadogradnje aplikacija imamo od nedavno tekst u nadogradnjama trgovine da neke aplikacije cekaju wlan pristup. Moze se lagano i zaobici i kliknuti dugme da se preko mobilnih podatak preuzmu nadogradnje aplikacija.

    Sve su to sitnice koje su dosle u zadnjim nadogradnjama, a koje nisu skrenule veliku paznju.

    ReplyDelete
  2. Upravo zavrsio...odo traziti novine ;)

    ReplyDelete
  3. Znaci sad imam jedan problem kada sam ovo instaliro, naime kada krenem otvorit extras+info znaci krene otvarat pise resuming i samo se vrati nazad zatvori to sto je krenulo otvarat i sad nikako ne mogu to otvorit.Znal ko u cemu je problem

    ReplyDelete
  4. Ivan Petričušić24 September, 2014

    Ja ga stavio da se ubtejta prije po sata i jos ucitava

    ReplyDelete
  5. Instalirao update i dobio Cyan, odma nakon toga ponudio mi je jos jedan upadate i taj se sada instalira? Ako u gornjem tekstu pricamo o nadogradnji koja sa sobom vuce i Cyan, o kojoj se onda ovoj naknadnoj nadogradnji radi?? Evo sad cu da stisnem install :-)

    ReplyDelete
  6. Taj drugi ti je cyan

    ReplyDelete
  7. Nije, prvi update je donio Cyan, drugi je upravo instaliran i nemam pojma o kojem update se radi. Sve 5 i nije neka greda, cisto informativno pisem, nislim da je taj zadnji sa .200 zavrsava 😊

    ReplyDelete
  8. Ja sam dobio update i inst al bema cyana,ne kontam

    ReplyDelete
  9. koliko sam ja razumio,ovaj update je za preview for developers i ne donosi odma cyan,nego ispravak greske koja je blokirala update sa PfD direktno na cyan...btw.ja nista vidljivo nisam primjetio a update je prosao bez ikakvih problema ,slobodno uradite

    ReplyDelete
  10. Kod mene je prvi update odma instalirao Cyan, drugi me prebacio na .243, a naravno na preview za devove sam 😊 u svakom slucaju Cyan je gore i WP OS na zadnjoj inacici 😊

    ReplyDelete
  11. Kod mene odmah dosao cyan i 243 a sad dosla nadogradnja 8.10.12400.899

    ReplyDelete
  12. Ja nemam tu gresku, kad tapnem edit meni otvori listu aplikacija, gdr1 na pfd 8.1..

    ReplyDelete
  13. Instalirao prvi update koji je doneo i cyan, ali drugi update nece da skine, stoji na 0%... Da li se jos nekom ovo desava?

    ReplyDelete
  14. nema kod mene cyan-a,pogledao pod extras,jos stoji Lumia Black
    kod mene je L520,koji je kod tebe uredjaj ?
    verzija OSa 8.10.14176,243

    ReplyDelete
  15. Nedzad Pugonja25 September, 2014

    Fuj wp.fuj,fuj...

    ReplyDelete
  16. Ivan Petričušić25 September, 2014

    Meni ucitao i skinio i updejtao

    ReplyDelete
  17. HTC 8x updejtovao ok je ali nema CALK &SMS FILTER... ? Sta to oni rade neko moze da mi kaze? Instalirao sam call & sms filter preko marketa neka BEIJING CALL&SMS FILTER ali ne radi... Jeli ova prava aplikacija?

    ReplyDelete
  18. Kod mene nema cyan lumia 920

    ReplyDelete
  19. Nevezano za ovu nadogradnju. Nikako ne mogu aktivirat cortanu. Promijenio sam jezik i regiju na SAD, al nista. Lumia 520. Ako netko moze pomoci, bio bih zahvalan.

    ReplyDelete
  20. 925 Isti slucaj!

    ReplyDelete
  21. Vladan Vukajlovic25 September, 2014

    region (US ili UK) restart telefona,zatim jezik indenticno kao i region (US ili UK) pa restart ponovo telefona i pod obavezno mora lokacija da bude ukljucena

    ReplyDelete
  22. Ivan Ristić25 September, 2014

    Apdejtovana Lumia 630, nista novo stobse tice opcija i podesavanja nisam primetio osim boljih performansi, dosta bolje ucitava aplikacije i generalno brze radi sve.

    ReplyDelete
  23. Apdejtovan uspjesno HTC 8X.Najveća promjena Cortana.Zgodna stvarčica za igranje.

    ReplyDelete
  24. Miralem Suljić25 September, 2014

    Kako mislis nema, mora da bude i to u postavkama ispod stavke audio.

    ReplyDelete
  25. Lumia 625 pfd prvi update 243 instaliran,i dalje sam na lumia black softveru.... Radi uredno ..na obe regije (sad i cro)...hoće li uskoro cyan stići???

    ReplyDelete
  26. Internet explorer leti, lumia 520, do sada je često 'smrzavao' kada vratim na prethodnu stranicu.

    ReplyDelete
  27. Ja sam na PFD lumia 520, svaki update je uredno zavrsen al jos uvijek je lumia black, nigdje cayan-a

    ReplyDelete
  28. Na htc 8x nije bilo i prije. Kad sam updejtovao nije se pojavilo, pa usao sam na store i onako napisao sam call & sms filter. Prije nije bilo niceg sad pojavilo se ali kao aplikacija iz neka kompanija u pekingu mislim. Instalirao sam i pojavilo se u postavkama ali ne radi uopce. Koji tel ti koristis? Mozda je neka zajebancija posto za htc 8x nije bilo namenjeno call&sms filter, samo za nokia mislim.

    ReplyDelete
  29. Miralem Suljić26 September, 2014

    Moguce da je samo za nokiu, a koristim 630 i 520.

    ReplyDelete
  30. Opet nemoze cyan za l820? Iako pise da mi je dostupna nadogradnja. Zasto sada?

    ReplyDelete
  31. Znao sam, bojao sam se da ne zeznu vajber sa novim apdejtom, i zeznuli su, barem meni ne radi u pozadini, a do sad je radio savršeno. Oj živote.....nikad dva dobra sastavit'....

    ReplyDelete
  32. Ni kod mene, isti model. Valjda ce doci

    ReplyDelete

Ostavite komentar