11.9.14

Nadogradnja za Nokia Camera, Fhotoroom i Opera Mini aplikacije

IMG_4313Nokia Camera, Fhotoroom i Opera Mini aplikacije za Windows Phone uređaje su nadograđene na novije verzije i ovim nadogradnjama su dobile neka manja poboljšanja.

 

Nokia Camera  je ovom nadogradnjom postala ista kao Nokia Camera beta aplikaciju i nadograđena je na verziju 4.8.4.3. Nije objavljen popis promjena pa ne znamo kakve promjene se dobiju ovom nadogradnjom.

 

Opera Mini beta aplikacija je nadograđena na 0.9.0.2 i čini se kako je ovom nadogradnjom situacija sa radom aplikacije postala nešto lošija nego u prošloj verziji. Prema komentarima mnogih korisnika aplikacija je postala nestabilnija nego u prošloj verziji. Vjerujemo da tim razvijača Opere  Mini radi na ispravljanju grešaka te da će aplikacija uskoro biti potpuno funkcionalna. 

 

Fhotoroom aplikacija u verziji 14.0 je dobila značajna poboljšanja, prema informacijama sa njihovog Twitter profila aplikacija je dobila sveukupno preko 100 poboljšanja i ispravki grešaka. Neka od poboljšanja su: brža obrada slika, brži HDR filter, promjene u sučelju aplikacije, podrška za veće slike i još puno toga toga.

 

Nadogradnje za ove aplikacije možete preuzeti klikom na slike ispod ili skeniranjem QR kodova.

 

Nokia Camera

 Nokia_Camera_Tag_0

 

Opera Mini

 

qr_opera_mini

 

Fhotoroom

 

QR_Fhotoroom_New

9 komentara :

  1. Opera mini i dalje ne radi...

    ReplyDelete
  2. I meni ne radi 😞

    ReplyDelete
  3. Probaj prebacit jezik mobitela ne engleski. Meni je nakon toga proradila

    ReplyDelete
  4. Ne pomaze ni prebacivanje na engleski,bar kod mene,ushpeo sam da prodjem onaj prvi beli ekran sa loading,nakon toga me izbaci iz aplikacije,lumia 520

    ReplyDelete
  5. Opusteno. Svaki dan izvacuju ispravke, proradice u nekoj. Na stranu sto se IE11 rusi tj, startuje ponovo, sumnjam da ce Opera da radi bolje. Imace mogucnost da sacuva stranu i to je veliki plus u odnosu na IE11. Samo zbog te opcije treba svako da je skine :)

    ReplyDelete
  6. Zeljko Lav Pispek11 September, 2014

    Radi normalno Lumia 930

    ReplyDelete
  7. Opera izbacuje,tj.ne radi

    ReplyDelete
  8. Nekad je radila

    ReplyDelete
  9. Htjeo bi kupit uređaj Nokia lumia 925 pa me zanima dali netko ima taj uređaj i postoje li na njemu neke greške i problemi sa radom,inače mi je zapela za oko pa tražim mišljenje od nekog tko ima taj uređaj. Unaprijed hvala!

    ReplyDelete

Ostavite komentar