29.9.14

Send Anywhere aplikacija za Windows Phone uređaje

Send_Anywhere_photoSend Anywhere, aplikacija koja je dosta popularna na Android i iOS sustavima je postala dostupna za Windows Phone 8.1 uređaje. Inače, Send Anywhere aplikacija je namijenjena za dijeljenje sadržaja kao što su dokumenti, fotografije, video zapisi i glazba.

 

Send_Anywhere_Screens

Aplikacija je veoma jednostavna za koristiti, funkcionira tako da odaberete sadržaj koji želite podijeliti na neki drugi uređaj i kliknete “Send”. Nakon što ste kliknuli “Send”, sadržaj se pošalje na server, a vama se pojavi kod pomoću  kojeg se može pristupiti sadržaju. Taj kod pošaljete osobi koja treba primiti sadržaj, ona ga upiše u aplikaciju i preuzme sadržaj na svoj uređaj.

 

Također, moguće je dijeliti sadržaj između mobitela i osobnog računala, samo je potrebno na računalu otvoriti send-anywhere.com web stranicu i daljnji postupak je isti kao i na mobitelu. Treba napomenuti da kod vrijedi 30 minuta i nakon toga postaje bezvrijedan.

 

Send Anywhere aplikacija je besplatna, dostupna je samo za uređaje koji imaju instaliran Windows Phone 8.1 sustav i može se instalirati na uređaje sa 512MB RAM memorije. Aplikaciju možete preuzeti klikom na sliku ispod ili skeniranjem QR koda.

 

QR_Send_Anywhere

1 komentara :

Ostavite komentar