3.9.14

Opera Mini preglednik uskoro za Windows Phone uređaje

Opera_mini_Site_ScreenshotDobre vijesti stižu iz Opere za sve korisnike Windows Phone sustava koji su željeli Opera Mini web preglednik na svojim Windows Phone uređajima.

 

Prema objavi na službenoj Opera stranici aplikacija će uskoro krenuti u otvoreno beta testiranje za Windows Phone sustav te se traže korisnici za testiranje aplikacije. U testiranje aplikacije se može priključiti svaki korisnik tako da pošalje prijavu putem web obrasca na službenoj Opera stranici. Kada krene testiranje korisnici će dobiti poruku na svoju email adresu sa uputama kako preuzeti aplikaciju. Ako se želite prijaviti to možete učiniti ovdje.

 

Podsjećamo, Opera Mini aplikacija je bila dostupna za Windows Phone 7 uređaje još 2011. godine ali je nažalost povučena iz trgovine, nadamo se da će ovaj put Opera Mini aplikacija zaživjeti na Windows Phone sustavu. Što vi mislite, hoće li Opera Mini biti bolje prihvaćena od UC Browsera ili Internet Explorera?

 

izvor: Opera

7 komentara :

  1. To je beton web preglednik na desktop racunarima.Vjerovatno ce biti i na mobitelu.Jedan od najdrazih meni.

    ReplyDelete
  2. Kad ce Windows 9 :)?

    ReplyDelete
  3. Bolje dajte mozillu firefox

    ReplyDelete
  4. Baš se razmišljam šta o ovome napisati.. Hvala! :)

    ReplyDelete
  5. Windows 9, krajem ovog mjeseca će biti poznato više informacija.. točnije 30.9. će biti predstavljanje.. Microsoft China je objavio da će početkom 10. mjeseca preview verzije biti dostupne razvijačima. E sad, koliko je su točne informacije i odnose li se na čitav svijet saznat ćemo uskoro :)

    ReplyDelete
  6. Gledao sam prezentaciju na yt,ono je beton sistem :). Samo jos da ga puste,a morace ako misle da ih android ne pregazi :).

    ReplyDelete
  7. Ja u zadnje vrijeme koristim uc browser, explorer 'zaledi' ponekad kada hoću da se vratim na prethodnu stranicu i čini mi se da je brži UC nego explorer. PS. Dali ko zna kako bih mogao da pustim MOV. fajl imam ih puno na onedrive, stariji fotoaparati iz nekog razloga su videa snimali u ovom formatu. Hvala.

    ReplyDelete

Ostavite komentar