15.9.14

Prvi Windows Phone uređaj iz tvrtke My Go

GoFone-GF47W-Windows-Mobile-8-Smartphone-LHSComboTvrtka My Go je još jedna u nizu proizvođača mobilnih uređaja koji su se odlučili ponuditi uređaj sa Windows Phone operacijskim sustavom. My Go tvrtka inače proizvodi eČitače, laptope i tablet uređaje koji koriste Andorid sustav, ovaj put su korisnicima odlučili ponuditi svoj prvi Windows Phone uređaj.

 

Informacije o GoFone GF47W uređaju su objavljene na službenoj stranici proizvođača pod oznakom “Povjerljivo, samo za internu upotrebu”. Prema informacijama sa službene stranice ovaj uređaj će imati IPS zaslon dijagonale 4,7”, četverojezgreni Qualcomm Snapdragon 200 procesor radnog takta 1GHz, 1GB RAM memorije i 8GB interne memorije kao i 8MP stražnju kameru, 2MP prednju kameru te DualSIM podršku. Uređaj bi trebao biti debeo svega 7,2mm i dolaziti sa već instaliranim Windows Phone 8.1 sustavom.

 

Iako na stranici proizvođača cijena uređaja nije navedena, sudeći po ovim specifikacijama ali i po cijenama njihovih ostalih proizvoda, GoFone GF47W bi trebao biti u kategoriji jeftinijih uređaja. Budući da ove specifikacije nisu službeno potvrđene, postoji i mogućnost manje promjene specifikacija uređaja. Kada će uređaj biti dostupan nije poznato ali će sigurno doprinijeti raznolikosti ponude Windows Phone uređaja.

 

izvor: WPCentral, My Go

1 komentara :

Ostavite komentar