20.9.14

Dodatnih 15GB prostora za OneDrive korisnike

OneDrive SetupMicrosoft je OneDrive korisnike odlučio “počastiti” sa besplatnih 15GB dodatnog prostora na njihovom OneDrive servisu.

 

Ne tako davno, Microsoft je svim korisnicima prostor pohrane povećao na 15GB, a sada tko želi može ostvariti još dodatnih 15GB besplatnog prostora, odnosno ukupno 30GB besplatnog prostora za pohranu podataka. Kao novi korisnik, potrebno je na vašem uređaju instalirati OneDrive aplikaciju te uključiti automatsko spremanje slika na OneDrive i dobit će te tih dodatnih 15GB prostora.

 

Ova akcija za nove korisnike traje do 30.9.2014., a ako već imate instaliranu OneDrive aplikaciju i  koristili ste spremanje slika na OneDrive, ne trebate ništa brinuti jer vaš prostor za pohranu je već povećan za dodatnih 15GB.

13 komentara :

  1. Hvala na informaciji.

    ReplyDelete
  2. Barbara Williams20 September, 2014

    imam jedno pitanje u vezi OneDrive..pokusala sam staviti slike,pjesme i datoteke al nezeli se stavit ili dođe do pola i stane il ima neka greska,nemam nikakve koristi na kraju od njega,zbog cega je to?

    ReplyDelete
  3. Svaka cast odlicno,Apple daje 5gb a google na google drive ako se ne varam,15gb.Ovo je samo plus,jos da uvedu da ko god kupi Lumia uredjaj dobije 50gb na one drive bilo bi super a na druge windows phone telefone 25-30gb.Kao Samsung sto daje 50gb na dropboxu ili HTC 25 na dropboxu.Samo napred Microsoft samo tako.A Zeljko na slici ti prazna baterija u Lumie 925 stavi ns punjac ;) hehehehe

    ReplyDelete
  4. Hvala,sad treba napuniti 30 GB

    ReplyDelete
  5. Barbara Williams20 September, 2014

    imam L820,8.1,kada stavljam npr.slike neke se zele prebic i to jako sporo a neke nezele uopce il tek iz par pokusaja

    ReplyDelete
  6. Sve pohvale za wp ,sada "androidasima " lagano dizem srednji prst :P

    ReplyDelete
  7. Opet ja 😃 postoji li ijedna app za live stream pracenje sporta bez placanja,nekih probnih verzija kao sto je flashsport,koja je inace odlicna al od danas trazi placanje

    ReplyDelete
  8. Zavisi od neta na koji si nakačena. Ako ideš preko WIFI i nekog paketa gde ti je upload makar 1mb, ne sme biti problema. Ako ideš preko mobilne mreže, tu očekuj svašta kod uploada.
    Kako ti se ponaša fon pri kačenju slika na Fejs, ili klipova na You Tube?

    ReplyDelete
  9. Ja jos uvek imam "samo" 15GB prostora...

    ReplyDelete
  10. Barbara Williams21 September, 2014

    to mi ide normalno,sinoc sam bila stavljala slike na onedrive i za 35 slika je trebalo dva sata

    ReplyDelete
  11. Stefan Ivanović21 September, 2014

    Za vas koji ste sad rešili da radite backup slika na OneDrive samo da napomenem da neće automatski sve slike koje imate u Camera Roll i Saved Pictures dići na cloud već samo nove slike koje uslikate ili snimite nakon što omigućite tu opciju. To slika što ste do sad nakupili pre omogućavanja backup opcije moraćete ručno da dignete na cloud, nažalost. Ali i to je relatino lako, uđete u album, pa select pa select all, pa share, pa izaberete OneDrive i na kraju izaberete folder Pictures i tu neki od albuma gde već hoćete...
    Inače svaka im čast na ovome. Inače opcija je trajna, neće vam smanjiti ako prestanete da koristite WP i backup slika.

    ReplyDelete
  12. Ne bih napustio wp ma nema sile (y)

    ReplyDelete

Ostavite komentar