25.9.14

Nadogradnja za Facebook, UC Browser i Telegram Messenger aplikacije

IMG_2330Facebook,UC Brower i Telegram Messenger aplikacije za Windows Phone uređaje su nadograđene na novije verzije.

 

UC Browser aplikacija je dizajnirana za Windows Phone 8.1 i ovom nadogradnjom koja nosi oznaku 4.0.0.455 aplikacija je dobila redizajnirano korisničko sučelje, bolja navigacija po stranicama, spojeni prozori za link i tražilicu, bolje upravljanje karticama (za uređaje sa 1GB RAM memorije).

 

Telegram Messenger aplikacija je još u beta fazi, instalacijom verzije 0.1.3.12 aplikacija je dobila neke nove funkcije kao što je nastavljanje zaustavljenog preuzimanja, mogućnost ponovnog slanja medijskih datoteka koje ste već ranije slali, spremanje videozapisa, brže vraćanje aplikacije kada se pređe iz neke druge aplikacije.

 

Facebook aplikacija u verziji 8.3.2.0. nije dobila nikakve značajnije promjene osim ispravki grešaka koje su se pojavljivale u radu aplikacije. Nadogradnje za ove aplikacije možete preuzeti klikom na sliku ispod ili skeniranjem QR koda.

 

Facebook

 

QR_Facebook

 

Telegram Messenger

 

QR_Ngram

 

UC Browser

 

QR_UC_Browser

10 komentara :

  1. Imam jedan problem pa ću se ovdje obratiti jer je ovo najnoviji članak. Dakle, od kada sam ažurirao mobitel na 8.1 kada odem u imenik, ne mogu vidjeti detalje o kontaktu, npr. vroj, uređivati ga itd. Moram prvo pozvati broj, otići u popis poziva i tek tamo onda mogu vidjeti detalje o kontaktu. Molim za pomoć ako netko zna kako se to može srediti. Unaprijed hvala.

    ReplyDelete
  2. Što više prave updateove to aplikacije gore rade i ne donose nikakve važne novosti! Telegram toliko brze radi da kad uđem opet u njega zamrzne se pa moram izlaziti i opet ulaziti. Strasni su ti razvijaci aplikacija za Wp

    ReplyDelete
  3. Evo rijesenje. To sto vi otvorite da pronadete neki kontakt su pozivi. Za kontakt knjigu morate otvoriti aplikaciju "osobe" to su kontakti oduvijek na WP8. Iz poziva direktno se kliknom na ime dolazi do poziva. A ako zelite iz poziva do broj morate ili drzati poziv (ime) koje zelite. Zatim se pojavi meni i tu pise detalji. Klikom na to dobijate detalje sa kojeg broja je dosao ili kome isao taj poziv. Ako zelite sve ostale detalje ima ikona desno pordd svakog imena koja vodi do "vizit kartice" tog kontakta. Jeste neobicno sada nakon 8.1 ali je i bolje jer su pozivi samo za pozive tu. Zato je i ikona samo telefon.

    ReplyDelete
  4. Aha, sada sam shvatio i pronasao. Puno, puno hvala, legende ste :)

    ReplyDelete
  5. Druze reci tacno na koju app mislis, posto fb,whatsapp i druge su sve bolje kako vise izlaze.Jedina app koja nevalja na,WP sistemu to je Viber, al to nije kriv Microsoft vec Viber.A opet svi se trude i nije lepo sto tako govoris, ako mislis da je lako napraviti app uzmes i napravis pa da vidimo hocel biti u tvojoj bagova.Ja kako znam svaka app posebice na androidu ima bagova, a iOS i WP su sa najmanje bagova.

    ReplyDelete
  6. UC browser je ultra brz ali non stop mi na forumima otvara pogresne teme, ne koristim ga nesto za ostale stranice pa ne znam da li svuda gresi, kliknem na jedan naslov teme a on otvori drugu, u proseku svaki treci put napravi takvu gresku, bas iritantno, u sustini mogli su ga ostaviti kao pre, nekako mi je bio preglednji, bar ovaj speed dial deo..

    ReplyDelete
  7. Ima novost,posto kaskate malo,al nije vam za zamerit. Azurirali su aplikaviju video,sada ocitava prevod,ali mora da bude pod istim nazivom kao i naziv filma. Npr. Ako se film zove From Paris with love,mora i prevod da se tako zove😉

    ReplyDelete
  8. Konacno lepa vest :)

    ReplyDelete
  9. Facebook aplikacija na Wp je kao da su je mala djeca pravila, telegram se smrzava nakon zadnjega updatea, viber jako spor, instagram nedorađen i ne moze se video uploadati, ... Na Androidu i iOS-u maksimalno se trude oko aplikacija, slusaju korisnike i cim nesto i pogrijese brzo naprave update i poboljsaju aplikaciju dok toga kod Wp nema. Ljudi pisu svasta o aplikacijama, lose ocijene daju i to razvijace ne brine. Vec 2 godine Wp 8 je na trzistu a od nedavno i Wp 8.1 te da u tome vremenu nisu mogli sve usavrsiti. Aplikacije prozdiru bateriju. Takvoga battery draina nema na iOS-u a ni na jačima Androidima. Kada koristim Whatsapp, fb, mesenger, telegram,.. Stalno baterija izdrzi plafon 4 sata dok na Sony Xperiji Z1 Compact izdrzi i 7 i pol-8 sati a i na Iphonu 5, 5C i 5S toliko izdrži a i više

    ReplyDelete
  10. Radi se o Lumiji 930. Jos mi je vise gutala 925

    ReplyDelete

Ostavite komentar