3.7.14

Xbox Music i Xbox Video imaju nadogradnju

xbox music

Microsoft nastavlja sa redovnom nadogradnjom svakih dva tjedna, pa tako sada imamo šestu po redu nadogradnju za aplikacije Xbox Music i Xbox Video.

 

Aplikacija Xbox Video je dobila manje ispravke grešaka na koje su se korisnici žalili i trenutno ima oznaku verzije 1.6.115.0 ili 2.6.115.0 ovisno o tome koristite li Windows Phone 8 ili 8.1 verziju sustava.

 

Xbox Music aplikacija je dobila značajniju nadogradnju, trenutna verzija je 2.6.123.0 i odnosi se samo na Windows Phone 8.1 korisnike. Ovom nadogradnjom je ispravljen veliki broj grešaka, točnije oko 70 grešaka.

Neke od tih ispravki su:

  • Poboljšan rad aplikacije kada je slaba internetska veza
  • Poboljšano upravljanje obavijestima o greškama
  • Osvježavanje glazbe dok je mobitel na punjaču
  • Uklonjeno dupliciranje glazbe
  • Preuzimanje sadržaja se nastavi nakon ponovne uspostave internetske veze i još mnoge druge ispravke

 

Microsoft je najavio kako će u budućim nadogradnjama poboljšati performanse aplikacije, dodati podršku za žive pločice i dječji kutak te druga općenita poboljšanja. Nadogradnje možete preuzeti klikom na slike ispod ili skeniranjem QR kodova.

 

Xbox Music

 

qr_xbox_music_1

 

Xbox Video

 

QR_xbox_video_0

6 komentara :

  1. Zasto se nemogu prijaviti na xbox racun uvijek izbaci neku gresku l520 8.1

    ReplyDelete
  2. Stefan Ivanović04 July, 2014

    Zna li neko zašto Video app zauzima ovako nebulozno mnogo prostora? Kod mene u Storage sense za video stoji 1GB, do neki dan je bilo 902MB, pre toga oko 750MB i tako polako raste. Kad kliknem manage otvori aplikaciju i tamo - ništa! Nemam nijedan video, svega par snimaka sa kamere koji stoje u photos, a ne u videos, a i oni nemaju zajedno više od 250MB. L520 8.1 DP je kod mene. Što je mnogo, mnogo je za prazan app. :|

    ReplyDelete
  3. Stefan Ivanović04 July, 2014

    Ok, pretpostavio sam da je to kao ceo video library, samo je bezveze što ne pokazuje tu i video snimke sa kamere, tj. kap pravi library. I pogrešio sam, ima stvarno skoro 1GB snimaka, preskočio sam jedan od skoro 800MB, verovatno ne primetivši da su MB, sigurno sam mislio da su KB jer je većina slika tu negde ispod 1MB. 😊

    ReplyDelete
  4. Eror code 80154002 regija USA

    ReplyDelete
  5. Dobro je :) ja sam pomislio nesto se gomila samo od sebe. A jeste cudno zasto nema video zapisa u video app. Mozda ce to prebaciti isto jer imalo bi smisla. Ali vec se nalazi u galeriji pa mogli su i tamo napraviti novi tab za "video" pored fotografija.

    ReplyDelete

Ostavite komentar