9.7.14

Windows Phone uređaj iz tvrtke Sony

Sony_Lue_Z@evleaks je objavio zanimljivu glasinu. Naime Sony, poznati proizvođač uređaja pokretanih Android operativnim sustavom, planira objaviti i Windows Phone uređaj. Poznato je da je Sony već ranije imao prototip uređaja za Windows Phone operativni sustav, ali nažalost taj uređaj je ostao samo prototip koji nikad nije krenuo u serijsku proizvodnju.

 

Kako navodi izvor, uređaj bi se trebao zvati “Sony Lue Z” i sudeći prema fotografiji možda smo čak i blizu službenoj objavi uređaja. Nisu objavljene tehničke karakteristike uređaja ali sa slike je vidljivo da se radi o Windows Phone 8.1 uređaju koji će umjesto kapacitativnih hardverskih tipki imati softverske tipke.

 

Ovu vijest treba uzeti s velikom opreznosti jer nije poznato puno detalja oko uređaja, a Sony se već dosta vremena misli oko Windows Phone sustava. Ako se Sony konačno odluči i za uređaje sa Windows Phone sustavom to će sigurno pridonijeti popularnosti i razvoju WP sustava. Zato, nadajmo se da će ovaj uređaj ugledati svjetlo dana, a ne da ostane samo kao glasina ili prototip.

 

izvor: @evleaks

1 komentara :

  1. s rezervom ili ne ako bude u rangu svojih Z modela sa Androidom kao operativnim sistemom bice mobitel zvjer jer i Sony zna napraviti vrhunski dizajn,i naravno vrhunsku kameru

    ReplyDelete

Ostavite komentar