25.7.14

Proglašenje pobjednika Imagine Cup 2014 natjecanja

imagine
U petak, 1.8.2014. je proglašenje pobjednika ovogodišnjeg Imagine Cup 2014 natjecanja koje se održava u Seattelu.

Imagine Cup 2014 ima natjecanja u tri glavne kategorije: igre, inovacije i društvena odgovornost, uz „Imagine Cup izazove“ koji se odnose na razvoj aplikacija za Office, Windows Store i Windows Phone aplikacije, korištenje Visual Studio Online servisa itd. U ovogodišnje finale se plasiralo 35 timova koji predstavljaju 34 zemlje. Više detalja o Imagine Cup natjecanju možete pročitati u našem članku ranije ili na njihovoj službenoj stranici.

Tim koji predstavlja Bosnu i Hercegovinu  su studenti FIT-a koji su se plasirali u finale natjecanja nakon pobjede na lokalnom Imagine Cup 2014 natjecanju u Bosni i Hercegovini sa projektom “Chemicalium”. Projekt Chemicalium je zamišljen kao Windows Phone aplikacija koja bi korištenjem pametnih telefona i NFC tehnologije, korisnicima trebala učenje kemije učiniti lakšim i zabavnijim. Više o projektu Chemicalium možete pročitati ovdje.

Proglašenje ovogodišnjeg pobjednika Imagine Cup 2014 natjecanja možete pratiti uživo. Prijenos počinje u petak, 1.8.2014, od 17.30 sati putem web stranice https://www.imaginecup.com/.

3 komentara :

  1. zmijaveki25 July, 2014

    34 tima iz 35 zemalja?

    ReplyDelete
  2. haha.. malo sam se preračunao. Popravio sam, hvala :)

    ReplyDelete
  3. Vladan Vukajlovic26 July, 2014

    Lazar Radosavljević, Nikola Cimbaljević, Đorđe Relić i Daniel Šaranović, studenti Matematičkog fakulteta u Beogradu, u utorak putuju u Sijetl gde će sa mentorom Srđanom Božovićem, kao tim BarFoo predstavljati Srbiju u Svetskom finalu Imagine Cup-a

    35 ekipa najtalentovanijih studenata iz 34 zemlje

    ReplyDelete

Ostavite komentar