26.7.14

Službena Live Lock Screen aplikacija za Windows Phone 8.1 uređaje

Live_Lock_Screen_BETA

Live Lock Screen, aplikacija koju većina korisnika nestrpljivo očekivala, sada je postala dostupna za korisnike Windows Phone 8.1 sustava.

 

Live_Lock_Screen_Beta_SCreenshots_0

Aplikacija je jednostavna za korištenje i nudi šest različitih izgleda zaslona zaključavanja, a svaki izgled ima drugačiji dizajn za datum, vrijeme i obavijesti. U aplikaciji je moguće mijenjati i pozadinske fotografije ili možete postaviti Bing fotografije za pozadinu. Budući da je aplikacija još u beta fazi postoji malo kašnjenja kada se otključa uređaj, ali to nije ništa strašno što bi narušilo funkcionalnost same aplikacije.

 

Iako je u početku bila vijest da će aplikacija biti dostupna samo za uređaje koji imaju najmanje 1GB RAM memorije, Live Lock Screen aplikacija je također optimizirana i za uređaje koji imaju 512MB RAM memorije. Korisnici koji na svojim uređajima imaju Windows Phone 8.1 sustav aplikaciju mogu preuzeti klikom na sliku ispod ili skeniranjem QR koda.

 

QR_Live_Lock_Screen

22 komentara :

  1. Miralem Suljić26 July, 2014

    Instalirano i fino radi ns 520

    ReplyDelete
  2. Inst i radi

    ReplyDelete
  3. Cool aplikacija, ali optimizacija za 512 mb rama mora biti mnogo bolja. Takodje sam primetio da nema nekih tema koje su bile dostupne u nezvanicnoj aplikaciji... Ali dobro ipak je ovo beta :)

    ReplyDelete
  4. Mozel mi neko pomoc nesto sam podesavao neznam ni sam instaliro svasta ponesto i sad kad ga otkljucavam 2x prstom i on napise sacekaj i ceka 3-4 a tomi smeta pa tek posle da prevucem onaj zaslon zakljucavanja

    ReplyDelete
  5. Mislim sa se uskoro moze ocekivati update.. A ona preview aplikacija nije uopce napravljena od strane microsofta tako da nista cudno sto nema nekih tema :)

    ReplyDelete
  6. veljačaaa26 July, 2014

    Ja sam iskreno ocekivao mnogo vise,bar da si stavili precice za pozive ili poruke...mnogo se pricala a ja ne vidim poentu ove aplikacije,a i ovo sto su dali nije savrseno

    ReplyDelete
  7. ionako su ti pozivi i poruke odmah na početku čim otključaš mobitel?..


    nekako mi nema smisla telefon pun prečica jer windows phone baš možeš posložiti tako da sve što trebaš bude pristupačno

    ReplyDelete
  8. skinio i izbriso ononijeme bas odusevilo kako su najavili....

    ReplyDelete
  9. Da znam da nije od microsofta ali su mi se dopale neke ideje za teme... Nadam se da ce dodati jos tema u nekim od sledecih update-a :)

    ReplyDelete
  10. veljačaaa26 July, 2014

    Znam sve to,ali valjda je poenta da aplikacija sluzi necemu. Ja svrhu ove aplikacije u ovom obliku ne vidim

    ReplyDelete
  11. Ovo je tek pocetak, poenta u ovoj aplikaciji jeste demonstracija da je moguce napraviti svasta. Ja vidim vec sad da ce razvijaci praviti widgete direktno na lock screen. Primjer sat ili kalendar. To omogucavaju ovi novi API koje koristi ova app. To je donijela 8.1 nadogradnja. U svakom slucaju mnogo razlicitih dizajna cemo vidjeti uskoro. Ne samo od Microsofta. Oni cim objave dokumente kako se sta radi sa ovim API i ja cu napraviti jednu app.

    ReplyDelete
  12. Ja imam ideje ;) kada puste dokumentaciju o ovome kako se koristi ja cu napraviti rado app za lock screen. Onaj sat sto se okrece je meni favorit samo moze i bolji dizajn.

    ReplyDelete
  13. Na Ativ S radi super, opet me je pozitivno iznenadio Ativ S jer 1.5 GHz procesor sve moze da podnese..

    ReplyDelete
  14. Da i 1GB RAMa za ovu App

    ReplyDelete
  15. Da, app radi ok mada razvijac Rudy Hiyn kaue da ona "tromost" na pocetku kada se otkljucava telefon se moze ispraviti. Ali za prvu verziju lijepa je promjena, meni barem. I izgleda uspjeli su u zadnje vrijeme kroz komentare po svim stranicama da omoguce i za 512mb ram uredaje. Tako da svima trenutno isto kvalitetno radi.

    I na lumia 1520 i 925 koje imam isto se ponasa. A jedna ima 2gb ram, druga 1gb.

    ReplyDelete
  16. Super, jedva cekam! ;)

    ReplyDelete
  17. Instalirao sam ovu aplikaciju ali mi sad tel kasni pri otkljucavanju (nastavljam dalje 3-4. Secunde)deinstalirao sam je al opet isto molim za savet inace je lumia 1020

    ReplyDelete
  18. isti sam problem imo...probaj ugasiti mob pa ga upali meni je problem nesto isto na 1020....

    ReplyDelete
  19. Postoji bug sa aplikacijom i kome se to pojavi moze pomoci slijedece:

    U postavkama telefona zapoceti instalaciju djecijeg kutka, u toku procesa telefon ce vas pitati "da li zelite ugasiti live lock screen aplikaciju..." Samo pritisnete da i proces sa djeciji kutak mozete tu i prekinuti. Ova app je jos beta. Sredit ce to oni brzo jer mnogo korisnika se zali na to. Mora postojati direktan nacin kako ugasiti samo live lock screen aplikaciju bez deinstalacije.

    ReplyDelete
  20. Hvala na pomoci meni je pomoglo sa decijim kutkom

    ReplyDelete
  21. Dino ima li neko kratko uputstvo kako vratiti htc 8x sa pfd 8.1 na 8.0? Inace mi indikator svijetli zeleno,znaci da je baterija puna,a procentualno zakuje npr na 39%. Do cega li je to? Jeste da je nevezano za temu ali dobro :).

    ReplyDelete
  22. Meni na tome satu sto se okrce nema brojeva!?

    ReplyDelete

Ostavite komentar