25.7.14

Animirana LockScreen Preview aplikacija

animated_lockscreen_preview_app

Prošli tjedan smo imali vijest o skorom dolasku LockScreen aplikacije za uređaje koji imaju instaliran Windows Phone 8.1 sustav. Ovih dana se pojavila aplikacija koja simulira rad i izgled LockScreen aplikacije.

 

Korisnici koji žele isprobati kako će izgledati LockScreen aplikacija trebaju instalirati ovu aplikaciju, napraviti snimku (screenshot) start zaslona i odabrati sliku za zaslon zaključavanja. Nakon toga, aplikacija je spremna za korištenje.

 

Ovo nije prava LockScreen aplikacija, ovo je samo animirani pregled da korisnici mogu vidjeti kako bi to trebalo izgledati. Prava aplikacija bi trebala uskoro biti dostupna za korisnike koji imaju instaliran Windows Phone 8.1 sustav. Aplikaciju možete preuzeti klikom na sliku ispod ili skeniranjem QR koda.

 

qr_animated_lockscreen_preview

4 komentara :

  1. Za uredjaje koji imaju 8.1?Pa takvih je 15%!Sta se desava sa nadogradnjom na 8.1?I Microsoft je ozbiljna firma?

    ReplyDelete
  2. Ma jeste ali imaju frku sa Lumio 930 samo sto mediski to zataskavaju da im je taj uredzaj smece najvece ikada i najveca propala Nokia investicija.......nemogu da softverski rijese probleme na uredzaju....A nema sta kakve regije i operateri,nema sta cuj posebno za ovaj ili onaj uredzaj....sve je to tacno ali ima druga strana medalje.

    ReplyDelete
  3. Kod mene ne radi,iako imam 8.1

    ReplyDelete
  4. Ja vise i ne ocekujem nadogradnju i ako vjerujem da ce nekad biti uzet cu drugi uredjaj koji vec ima 8.1 mada od 6 inca nista se ne nudi,cijela europa "under testing" kao da je u pitanju nuklearni reaktor,da se kaze ide sporo jos dva-tri mjeseca nikakav problem i onako sam zadovoljan sa verziom 8.

    ReplyDelete

Ostavite komentar