16.7.14

Nadogradnja za Facebook beta aplikaciju

Facebook_Beta_messenger

Facebook beta aplikacija je dobila nadogradnju za Windows Phone 7 i Windows Phone 8 sustave kojom je dobila i neke promjene što se tiče funkcija aplikacije.

 

Trenutna verzija aplikacije je 5.3.0.3 ili 8.3.0.3 ovisno o tome koristite li aplikaciju na Windows Phone 7 ili Windows Phone 8 sustavu. Prema popisu promjena aplikacija je dobila:

  • podršku za Messenger
  • detalji o svakoj objavi
  • ispravke grešaka i poboljšanja u radu

 

Od ovih promjena, najuočljivija je podrška za Messenger. Nekada je u gornjem desnom kutu bila tražilica za pretraživanje prijatelja, a sada je umjesto tražilice postavljen gumb za Messenger. Klikom na ikonicu Messengera aplikacija vas preusmjeri na Messenger aplikaciju, a poruke (inbox) su uklonjene iz aplikacije.

 

Ova promjena uklanjanja poruka iz aplikacije i dodavanja podrške za Messenger se možda nekima neće svidjeti ali ta promjena sprječava mogućnost dobivanja dvostrukih obavijesti za poruke što se vjerojatno događalo nekim korisnicima. Nadogradnju možete preuzeti klikom na sliku ispod ili skeniranjem QR koda.

 

QR_Facebook_Beta

5 komentara :

  1. Ovo je nadogradja za wp 8. Za wp 7 vise ne izlazi

    ReplyDelete
  2. Izgleda da je ova nadogradnja samo za wp8, prosla je bila i za wp7.

    ReplyDelete
  3. Mislim da nije ni prosla jer kad su ubacili novi izgled taj update nije mogao za wp7. A jos kad udem u facebook beta aplikaciju kaze da ima update i kad pritisnem da skine pise da ne moze za ovaj sistem.

    ReplyDelete
  4. Da da, izgleda da tje to bas razlog. A zasto su to uradili tako mozda da znam jer su napisali betu posebno i za 8.1 i tada je tesko imati tri verzine pod jednom aplikacijom. Moguce da su izbrisali podrsku za wp7 zadnjom promjenom izgleda...

    ReplyDelete
  5. Moguce. Mada glupo je da izbacuje stalno update a ne radi. A vidis kao sto si rekao da se iz aplikacije prebacuje na messenger. A to nema na wp 7 tako da je to jos jedan razlog.

    ReplyDelete

Ostavite komentar