30.10.13

WP novosti aplikacije imaju novu verziju

WP novosti
WP Novosti aplikacija je nasa oficijelna aplikacija pomocu koje mozete pratiti sve nase vijesti direktno na vasem Windows Phone uredaju. U ovoj verziji smo pripremili male promjene dizajna, tako vidite nema vise logotipa u aplikaciji, jednostavno nije potreban. Ako otvarate nasu aplikaciju nije potrebno da vas logotip napominje i dalje da ste u nasoj aplikaciji. Druga promjena je nema vise refresh dugmeta jer po nama refresh nema ni smisla nekog. Mi necemo sigurno objaviti clanak za clankom dok ste vi u aplikaciji tako da za refreshom ne postoji potreba. Ako ponovo udete u aplikaciju kasnije to vam dode kao refresh.
WP Novosti 1.9.2.3
Slijedeca promjena je da smo kroz statistiku primjetili koje kategorije vi najvise koristite, a to su novosti, aplikacije, uredaji i glasine, na strani sa kategorijama sada ce biti te kategorije pristupacnije poredane. Imamo vec spremljeni i slijedecu verziju koja ce dodati malo veci font naslova i neke sitne promejne u dizajnu koje se nece tek tako uociti. Osim toga u slijedecoj verziji smo doradili malo pozadinski kod da aplikacija posebno na WP7 uredajima radi bolje. Nazalost reklame gutaju jos uvijek najvise resursa, kako procesora tako i RAM-a, a i internet saobracaja.

Osim ovih promjena primjetit ce te da je sve pomjereno prema gore, iskoristilo smo onaj prazni prostor iznadjer nema vise logotipa. Tako su svi clanci pomjerili se gore i vide se vise nego ranije, kategorije tako, a i info tab.

Imamo u vidu da napravimo od nase placene verzije uskoro i “probnu” verziju koju ce te moci isprobati pa se uvjeriti da je dosta brza i pouzdanija od ove sa reklamama. A ko se zali na besplatnu aplikaciju da mu nije dobra i radi toga dijeli lose ocijene neka pokusa naci bolji izvor informacija "besplatno". Ako vam koci aplikacija radi vaseg slabog internet saobracaja to nije kriva aplikacija, ispoljite vasu frustraciju na vasem operateru internet saobracaja. Aplikacija provjereno radi na vec preko 2.800! Windows Phone telefona.
WP Novosti aplikacijaWP Novosti
od: Dino Borogovac
Verzija: 1.9.2.3
Cijena: Besplatno

WP Novosti aplikacijaWP Novosti
od: Dino Borogovac
Verzija: 1.9.2.3
Cijena: 0.99€

0 komentara :

Post a Comment

Ostavite komentar