9.10.13

Twitter aplikacija ima novu, znacajnu - nadogradnju

Twitter-Windows-Phone-app
Oficijelna Twitter aplikacija je dobila znacajnu nadogradnju sa mnogo novih funkcija. Dugo se ova aplikacija nije unaprijedila, ali u ovoj nadogradnji zato ima dosta lijepih i savremenih funkcija. Za sve ljubitelje twittera ona je i prije bila ok aplikacija ali sada ce biti samo jos lakse za koristenje.

Nove funkcije su crna tema pozadine (bijela je standardna), selektiranje omiljenih twitter racuna i notifikacije njihovih twitova, trazenje je dosta unaprijedeno i osim toga su dodali vizuelno lijepsi izgled aktivnosti ljudi koje pratite, prevodi twitova ima noviji interfejs koji omogucava selektiranje jezika koje se ne prevode (bolje bi bilo da se moze izabrati da se selektiraju jezici koji se prevode), mogucnosti koristenja twittera na zakljucanom zaslonu i prikazivanje popularnih twitova na zakljucanom zaslonu.

Nedostatak ove aplikacije je jos uvijek sto se ne moze ugasiti prevod tvitova, jer po meni prevod nema smisla, tvit je napisan na jezik na koji i jeste i prevod njega gubi smisao.

Twitter
od: Twitter Inc.
Verzija: 3.0.0.0
Cijena: Besplatno

0 komentara :

Post a Comment

Ostavite komentar