26.10.13

Cut the Rope takode besplatna u nekim regijama

Cut the rope igraNakon sto smo pisali o Angry Birds da je postala besplatna na nekim regijama (jos se ne zna jeli greskom ili namjerom), tako je Cut the Rope postala besplatna na nekim regijama kao sto su Poljska, Indija, US ili Rumunija gdje inace kosta 0.99$ ili 0.99€. Ova igra ima dvije razlicite verzije, provjereno se moze skinuti Cut the Rope sa Indijskom regijom, a Cut the Rope experiments na US (sjedinjene drzave) regiji. Iskoristite priliku dok je imate jer ne znamo koliko dugo ce biti ovo dostupno.

Da bi skinuli ove igre besplatno morate otici u postavke telefona, tamo ima stavka "jezici i regije", i umjesto dosadasnju regiju postavite Poljska, Indija, US ili Rumunija, nakon toga izvrsite reset telefona (ugasite i upalite, inace ima ispod link ili dugme da to izvrsite odma) i nakon toga u trgovini imate pristup aplikacijama iz te regije.
Cut the Rope igraCut the Rope
od: Zeptolab UK Ltd.
Verzija: 1.5.0.0
Cijena: 0.99€ (inace)

Cut the Rope Experiment igraCut the Rope Exp.
od: Zeptolab UK Ltd.
Verzija: 1.2.0.0
Cijena: 0.99€ (inace)

2 komentara :

  1. e je.... i ovo bi juce, promaklo mi! ja danas prebaci,prebaci ono nista kosta pa kosta! (hehehehe, a volimo (balkanci ;) )kad je nesto za dz vise nego hljeba jesti, a jos kad neko drugi placa, zadovoljstvo je potpuno!) :D :D :D

    ReplyDelete
  2. Moguce da je jos besplatno na nekim regijama. pogledat cemo pa napisati u ovom tekstu ako nademo

    ReplyDelete

Ostavite komentar