28.10.13

Nokia najavljuje oficijelnu Instagram aplikaciju uskoro

BXrkWBfCAAEQjGe

Na Nokia World prezentaciji koja je bila prije par dana u Abu Dhabi-ju Nokia je izjavila da uskoro dolazi oficijelna Instagram aplikacija. Nokia je mozda i najvise radila na tome kroz promociju svoje aplikacije #2InstaWithLove koja je imala filtere kao instagram i mogli ste objavljivati svoje fotografije na twitteru sa hestegom #2InstaWithLove tak oda Instagram uvidi da ima dosta ljudi koji bi zelili koristiti INstagram na Windows Phone ali nedostaje aplikacija koja to omogucava. Nakon tih akcija su se pojavila razne aplikacije medu kojima su 6tag i Instance kao dvije bolje. One sluze cak bolje nego oficijelne aplikacije Instagrama na Android-u i iOS-u.

Nokia je danas na twitteru objavila ovu fotografiju na vrhu, da vidimo kakva ce biti aplikacija kada izade, medutim ovaj zaslon u aplikaciji smo vec vidjeli na prezentaciji u Abu Dhabi-ju.

76384_10151667423597397_2017879315_n (1)

A fotografiju iznad su objavili na zvanicnom facebook sajtu, na kojoj se takode implicira na Instagram kroz isjecenu fotografiju na kvadratni format i uz to ima jos hesteg koji koristi i Instagram kada objavljujete svoje fotografije. Instagram aplikacija se ocekuje tek u slijedecim sedmicama, kada pocne zvanicno i GDR3 izlaziti.

Nokia se takode prijavila na Instagram stranici sa oficijelnim racunom, koji mozete pratiti ovdje – Nokia Instagram – na njemu su vec poceli objavljivati fotografije.

0 komentara :

Post a Comment

Ostavite komentar